Gibons Opublikowano 29 Września 2016 Opublikowano 29 Września 2016 Też mam 8,5J i 245.35 ale u mnie jest mniejszy naciąg więc fajnie Ci to siadło. Ja mam Goodyeary.
bodas Opublikowano 15 Października 2016 Autor Opublikowano 15 Października 2016 A lampy to co? Czekają na swoją kolej.
D4NTE Opublikowano 15 Października 2016 Opublikowano 15 Października 2016 Super ten zderzak wygląda nawet z lampami Led
bodas Opublikowano 2 Listopada 2016 Autor Opublikowano 2 Listopada 2016 (edytowane) 3/3 Lift Edytowane 2 Listopada 2016 przez bodas
bodas Opublikowano 3 Listopada 2016 Autor Opublikowano 3 Listopada 2016 Robią robotę. Co nie ? Efekt na żywo jest na prawdę fajny
krystian3769 Opublikowano 3 Listopada 2016 Opublikowano 3 Listopada 2016 To jeszcze bardziej męskie kominy pasuje dołożyć
bodas Opublikowano 3 Listopada 2016 Autor Opublikowano 3 Listopada 2016 To jeszcze bardziej męskie kominy pasuje dołożyć Idąc dalej należy dołożyć listwy progowe, lotkę nad bagażnikiem, zmienić grill z przodu, itd. itp. Z tanich i przyjemnych modów planuję sobie niedługo usunąć oznaczenia na klapie jak znajdę kogoś z żyłką wędkarską
skotmen Opublikowano 3 Listopada 2016 Opublikowano 3 Listopada 2016 Z tanich i przyjemnych modów planuję sobie niedługo usunąć oznaczenia na klapie jak znajdę kogoś z żyłką wędkarską Jak chcesz usunąć oznaczenia to polecam suszarkę i skrobaczkę do szyb plastikową ,grzejesz oznaczenia dość mocno i skrobaczką przesuwasz je i ładnie się odklejają Ja tak zrobiłem i poszło bez problemu , potem benzyna umyć ślady po kleju i pewnie ślad zostanie po oznaczeniu to pastą spolerować i powinno być ok
bodas Opublikowano 3 Listopada 2016 Autor Opublikowano 3 Listopada 2016 Z podgrzaniem masz w 100% rację, ale jeżeli chodzi o samo oddzielenie emblematów od klapy to pozostanę przy żyłce. Jest jak dla mnie mniej inwazyjna
marcinch001 Opublikowano 3 Listopada 2016 Opublikowano 3 Listopada 2016 Z podgrzaniem masz w 100% rację, ale jeżeli chodzi o samo oddzielenie emblematów od klapy to pozostanę przy żyłce. Jest jak dla mnie mniej inwazyjna Żyłka albo dratwa - jest bardziej miękka .
krystian3769 Opublikowano 3 Listopada 2016 Opublikowano 3 Listopada 2016 Twoje auto w tej chwili pyta ... za cooooooooooo ???
bodas Opublikowano 3 Listopada 2016 Autor Opublikowano 3 Listopada 2016 Twoje auto w tej chwili pyta ... za cooooooooooo ??? No cóż zrobić Ty miałeś lepszą bazę i mogłeś zostawić te kozackie 18" na zimę. Wiesz jak to mówią: biednemu to zawsze wiatr w oczy...
krystian3769 Opublikowano 3 Listopada 2016 Opublikowano 3 Listopada 2016 Twoje auto w tej chwili pyta ... za cooooooooooo ??? No cóż zrobić Ty miałeś lepszą bazę i mogłeś zostawić te kozackie 18" na zimę. Wiesz jak to mówią: biednemu to zawsze wiatr w oczy... No cóż zrobić, taki mamy klimat
Rekomendowane odpowiedzi