Piotr Czarnojan Opublikowano 10 Stycznia 2016 Opublikowano 10 Stycznia 2016 Raczej bedziesz to musial zrobic w czynie spolecznym heh
Stich Opublikowano 10 Stycznia 2016 Autor Opublikowano 10 Stycznia 2016 Raczej bedziesz to musial zrobic w czynie spolecznym hehMoze wygrasz jakis konkurs, kto wie
Piotr Czarnojan Opublikowano 10 Stycznia 2016 Opublikowano 10 Stycznia 2016 Raczej watpie ale jak nie e tym yo w next roku na bank
Stich Opublikowano 10 Stycznia 2016 Autor Opublikowano 10 Stycznia 2016 (edytowane) Raczej watpie ale jak nie e tym yo w next roku na banknie wytrzymasz albo małżonka nie wytrzyma Edytowane 10 Stycznia 2016 przez Stich
Piotr Czarnojan Opublikowano 10 Stycznia 2016 Opublikowano 10 Stycznia 2016 Predzej ona ale doszly mi koszta wiec lipa troszke ale zobaczymy co da sie zrobic hehe pzdr
Stich Opublikowano 10 Stycznia 2016 Autor Opublikowano 10 Stycznia 2016 Predzej ona ale doszly mi koszta wiec lipa troszke ale zobaczymy co da sie zrobic hehe pzdr
Sedrak Dan Opublikowano 11 Stycznia 2016 Opublikowano 11 Stycznia 2016 Predzej ona ale doszly mi koszta wiec lipa troszke ale zobaczymy co da sie zrobic hehe pzdr nus Moje auto raczej jest pod względem detailingu w średnim stanie . Zawsze mógłbyś jako pokazowe zrobić w bonusowej kwocie hehe
Stich Opublikowano 11 Stycznia 2016 Autor Opublikowano 11 Stycznia 2016 Predzej ona ale doszly mi koszta wiec lipa troszke ale zobaczymy co da sie zrobic hehe pzdr nus Moje auto raczej jest pod względem detailingu w średnim stanie . Zawsze mógłbyś jako pokazowe zrobić w bonusowej kwocie hehe albo swoje
Sedrak Dan Opublikowano 11 Stycznia 2016 Opublikowano 11 Stycznia 2016 Predzej ona ale doszly mi koszta wiec lipa troszke ale zobaczymy co da sie zrobic hehe pzdr nus Moje auto raczej jest pod względem detailingu w średnim stanie . Zawsze mógłbyś jako pokazowe zrobić w bonusowej kwocie hehe albo swoje Oj tam oj tam
Stich Opublikowano 21 Lutego 2016 Autor Opublikowano 21 Lutego 2016 Nie zapowiadało sie, ze bedzie czym sie chwalić ponieważ razem z właścicielem zakładaliśmy, ze zniszczenia nie beda tak rozległe a sama korekta zakończy sie na lekkim szybkim odświeżeniu. Rzeczywistośc jednak stanowczo zweryfikowała moje zapędy na szybką akcje Finalnie audi przeszło kolejną juz pełna 3 stopniową korekte. Foto: Dzięki Bartek za zaufanie:) Wiem, że to Twoje oczko w głowie. Tymbardziej cieszę się, że mogłem popracować przy Twoim samochodzie.
Stich Opublikowano 3 Kwietnia 2016 Autor Opublikowano 3 Kwietnia 2016 Hej od dawna wiedziałem, ze będe mógł pracować przy tym aucie. Wręcz nie mogłem sie doczekać relacji Auto należy do mojego przyszłego teścia a moja robota była prezentem córki dla Ojca ( zrobiło się sentymentalnie )Tym bardziej, miałem mega radoche pracujac przy tym samochodzie. Dodatkowo s8 D2 to samochód przez który nie mogłem spać jakies 10 lat temu Zawsze jak widziałem coś takiego to serce biło mi milion razy szybciej. Mozecie sobie tylko wyobrazić jak wielką przyjemnośc czerpałem z pracy przy ukochanym S8 D2. To co udało mi sie osiągnac jest na zdjeciach poniżej. Felgi oddałem do renowacji. Na czarnym lakierze Uni zrobiłem pełną korektę oraz zabezpieczyłem powłoką MAx protect. fotki: dzięki
afroo. Opublikowano 3 Kwietnia 2016 Opublikowano 3 Kwietnia 2016 Fura marzenie. Tylko gdzie dekielki z felg? ; )
Stich Opublikowano 3 Kwietnia 2016 Autor Opublikowano 3 Kwietnia 2016 Fura marzenie. Tylko gdzie dekielki z felg? ; ) nie zdążyły dojechać z allegro. Założyłem po swiętach
WojtekM83 Opublikowano 27 Kwietnia 2016 Opublikowano 27 Kwietnia 2016 Już nie mogę się doczekać jak moja trafi do Ciebie
Stich Opublikowano 27 Kwietnia 2016 Autor Opublikowano 27 Kwietnia 2016 Już nie mogę się doczekać jak moja trafi do Ciebie Jeszcze chwilka ?
WojtekM83 Opublikowano 27 Kwietnia 2016 Opublikowano 27 Kwietnia 2016 Wracając do wczorajszej rozmowy , To moja strefa blasku
Stich Opublikowano 27 Kwietnia 2016 Autor Opublikowano 27 Kwietnia 2016 Wracając do wczorajszej rozmowy , To moja strefa blasku Wyślę zdjęcie mojej kolekcji jak będę w domu ?Wszystkie woskowane co 3 miesiące. Na niektórych nawet korekta była robiona gdy wyjechały z opakowania ?
WojtekM83 Opublikowano 27 Kwietnia 2016 Opublikowano 27 Kwietnia 2016 Jak czyściłeś Volvo XC90, skóry były malowane czy samymi środkami do tego stanu doprowadziłeś?
Rekomendowane odpowiedzi