artech Opublikowano 19 Października 2015 Autor Udostępnij Opublikowano 19 Października 2015 Dzisiaj zamontowałem część nowego wydechu Millteka, na razie sam cat-back dla porownania z...no wlaśnie nikt nie zauważył że końcówki wydechu nie były seryjne...a byl założony wydech MG. Milltek gada o wiele lepiej, glośniej, bardziej basowo, wyraźnie słyszalny gulgot na wolnych obrotach i sportowy ryk na wysokoch. Wkrótce wrzuce filmik, ale najpierw musze dociąć dyfuzor bo wymyśliłem sobie czarne owalne końcówki i nie mieszczą się w fabrycznych otworach. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
PrzemoS4 Opublikowano 22 Października 2015 Udostępnij Opublikowano 22 Października 2015 Panowie, mega duza prosba o glosik Z gory dzieki http://a4-klub.pl/index.php?/topic/336404-wrzesien-najladniejsze-zdjecie-a4-na-forum/page- Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
artech Opublikowano 21 Lutego 2016 Autor Udostępnij Opublikowano 21 Lutego 2016 Już wiem co powoduje że silnik 4.2 BBK niby nie trzyma mocy Po wymianie wydechu na przelot Millteka uzyskałem na hamowni książkowy pomiar: 344KM i 415 Nm. Więc to chyba fabryczny wydech zamula silnik, może w fabryce mierzyli bez wydechu Ciekawe ile będzie po sofcie REVO Stage II. Niedługo sesja i filmik z dźwiękiem wydechu. Aktualizacja w pierwszym poście. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
turzol Opublikowano 21 Lutego 2016 Udostępnij Opublikowano 21 Lutego 2016 Przepiękna jest! Bez chromów całkiem inne auto, dla mnie ideał Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
artech Opublikowano 21 Lutego 2016 Autor Udostępnij Opublikowano 21 Lutego 2016 Przepiękna jest! Bez chromów całkiem inne auto, dla mnie ideał Dzięki też mi się podoba Chyba jeszcze przyciemnię lampy z tyłu i zastanawiam się czy logo Audi zmienić na czarne Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tomi_81 Opublikowano 21 Lutego 2016 Udostępnij Opublikowano 21 Lutego 2016 Przepiękna jest! Bez chromów całkiem inne auto, dla mnie ideał Dzięki też mi się podoba Chyba jeszcze przyciemnię lampy z tyłu i zastanawiam się czy logo Audi zmienić na czarne Jest dobrze ...co do lamp ja bym zostawił, ale każdemu co innego się podoba Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
artech Opublikowano 21 Lutego 2016 Autor Udostępnij Opublikowano 21 Lutego 2016 Przepiękna jest! Bez chromów całkiem inne auto, dla mnie ideał Dzięki też mi się podoba Chyba jeszcze przyciemnię lampy z tyłu i zastanawiam się czy logo Audi zmienić na czarne Jest dobrze ...co do lamp ja bym zostawił, ale każdemu co innego się podoba Folię założę, zobaczymy jak wyjdzie, zawsze można zdjąć Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bartekzks Opublikowano 21 Lutego 2016 Udostępnij Opublikowano 21 Lutego 2016 KOT !! Jeśli można ile takie felgi może być na pw. Pozdrawiam Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Binek1.8T Opublikowano 21 Lutego 2016 Udostępnij Opublikowano 21 Lutego 2016 Piękna czarnulka..! Powiedz mi jak mniej więcej czasowo wychodzi 0-200? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
artech Opublikowano 23 Lutego 2016 Autor Udostępnij Opublikowano 23 Lutego 2016 Piękna czarnulka..! Powiedz mi jak mniej więcej czasowo wychodzi 0-200? A tego to akurat jeszcze nie sprawdzalem, ale ogarne temat w weekend na racelogicu to dam znac Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wampir Opublikowano 23 Lutego 2016 Udostępnij Opublikowano 23 Lutego 2016 jakis filmik nagraj jak mozesz Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Binek1.8T Opublikowano 24 Lutego 2016 Udostępnij Opublikowano 24 Lutego 2016 Jestem po prostu ciekaw. U mnie w temacie jest filmik 0-200 pod mała górkę, bo tylko tak było najbezpieczniej nagrać/sprawdzić w moich okolicach. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
rune Opublikowano 27 Lutego 2016 Udostępnij Opublikowano 27 Lutego 2016 Na Polish jak doladujesz bagaznik to trze ci? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
M@rcin Opublikowano 27 Lutego 2016 Udostępnij Opublikowano 27 Lutego 2016 Piękne autko Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
artech Opublikowano 29 Marca 2016 Autor Udostępnij Opublikowano 29 Marca 2016 Mały reportaż z jazdy S4ką jako aktualizacja w pierwszym poście. Malowaliście tak pisanki w swoich autach??? ;D Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
lopes1987 Opublikowano 29 Marca 2016 Udostępnij Opublikowano 29 Marca 2016 kocur!!! a dzwięk silnika poezja, słuchasz wogóle radia w aucie??? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
hunter91 Opublikowano 29 Marca 2016 Udostępnij Opublikowano 29 Marca 2016 Wiec dostrzegasz różnice mocy przed wymiana wydechu i po ? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
artech Opublikowano 29 Marca 2016 Autor Udostępnij Opublikowano 29 Marca 2016 kocur!!! a dzwięk silnika poezja, słuchasz wogóle radia w aucie??? Słabo grające BOSE przestało mi przeszkadzać Wiec dostrzegasz różnice mocy przed wymiana wydechu i po ? Lepsza reakcja na gaz i łatwiej wchodzi na obroty, powyżej 4tys rpm dostaje drugiego kopa Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
akjam Opublikowano 29 Marca 2016 Udostępnij Opublikowano 29 Marca 2016 Ach te dźwięki... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Binek1.8T Opublikowano 29 Marca 2016 Udostępnij Opublikowano 29 Marca 2016 Filmik fajny aczkolwiek wydaje mi sie ze dźwięk wydechu był cały czas z zewnątrz samochodu.. Ciekawe tez jakie dźwięki docierają jadąc w środku.. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi