MAx Opublikowano 6 Lutego 2007 Opublikowano 6 Lutego 2007 Po otwarciu klapy bagaznika powinno zapalic sie oswietlenie jego wnetrza ( jak w lodówce :biggrin: ) i tak sie dzieje, ale od czasu do czasu - zapala sie, ale zanim zakoncze procedure otwierania klapy i uniose ja na jakies 40cm od razu gasnie i tak sobie pogrywa w kuli ze mna czy ktos ma jakis pomysl o co chodzi. P.S. w bagazniku nie ma zadnego wietnamczyka ktory by je gasil-sprawdzilem
kapsel Opublikowano 6 Lutego 2007 Opublikowano 6 Lutego 2007 Sprawdz kable idące do klapy w gumowej przelotce prawdopodobnie będą popękane ten do wyłącznika jest brązowy z białym lub żółtym paskiem (cienki)
MAx Opublikowano 6 Lutego 2007 Autor Opublikowano 6 Lutego 2007 a kotrredy one leca i gdzi ejest wlacznik bo tak zimno jest ze cos ochoty na poszukiwania brak :confused:
Ryś Opublikowano 6 Lutego 2007 Opublikowano 6 Lutego 2007 Witam, Podepnę się do tematu Mam Avanta i nieraz po podniesieniu klapy lampka zapala mi się popewnym czasie prawdopodobnie zawiesza się przełącznik -Tylko, gdzie on się znajduje?
kapsel Opublikowano 6 Lutego 2007 Opublikowano 6 Lutego 2007 W audi wyłącznik jest zamontowany w klapie i jest to wyłącznik przechyłowy działa dopiero po podniesieniu klapy do pewnej wysokosci
Rekomendowane odpowiedzi