tkamicki5 Opublikowano 6 Października 2015 Opublikowano 6 Października 2015 Witam.wiem juz napewno ze mam turbawke do wyciągniecia i czyszczenia,prosilbym o pomoc bo nie mam gdzie i jak tego zrobic i nie mam zaufanego mechanika. Dlatego moje pytanie brzmi czy jest ktoś z was,forumowiczow z okolic torunia,brodnicy czy nawet bydgoszczy co wyciagał juz turbo i ma jakąs wprawe i pomógłby mi z tym? Albo znacie kogoś rzetelnego?
W_I_T_E_K Opublikowano 22 Października 2015 Opublikowano 22 Października 2015 Udaj się lub zadzwoń do BRK Inowrocław. U mnie ładnie wyszkiełkowali turbinkę.
tkamicki5 Opublikowano 31 Października 2015 Autor Opublikowano 31 Października 2015 Ale na miejscu Ci robili turbawke? i wyjętą już z auta dawałeś?
W_I_T_E_K Opublikowano 31 Października 2015 Opublikowano 31 Października 2015 Ale na miejscu Ci robili turbawke? i wyjętą już z auta dawałeś? Generalnie pojechałem na chipa i wyszło że turbawka się przycina. Zostawiłem auto i wszystko zrobili. Sami wyciągnęli, zrobili i zapakowali do auta.
tkamicki5 Opublikowano 31 Października 2015 Autor Opublikowano 31 Października 2015 Aha, to pewnie tak normalnie to chcą wyjętą już.ale nie szkodzi zapytać
cabanmat Opublikowano 31 Października 2015 Opublikowano 31 Października 2015 Co im szkodzi, jak oni wyjmują to więcej $ dla nich Więc szczególnie smutni nie będą jak powiesz im że odstawisz im auto
W_I_T_E_K Opublikowano 31 Października 2015 Opublikowano 31 Października 2015 O 9 rano zostawilem auto (ktore musialo ostygnąć) i o 16 odebralem.
popiel Opublikowano 1 Stycznia 2016 Opublikowano 1 Stycznia 2016 ja w poprzednim aucie robiłem regenerację tutaj byłem zadowolony 5 km od grudziądza http://regeneracja-turbin.com
Rekomendowane odpowiedzi