Arczi78 Opublikowano 4 Maja 2016 Udostępnij Opublikowano 4 Maja 2016 A skoro mowa o zdjęciach czy ktoś chętny na sesję do kalendarza klubowego na 2017? nie ma problemu. Ja mogę swoją pokazać :-) Jak coś to w piątek lub sobotę możemy się omówić :-)jak znasz fajna miejscówkę to wal śmiało Moja jest już na ten rok no wlasnie nie mam pomysłu na fajne foto. Widzisz byłbyś na spocie tam moglibyśmy fotke pstryknąć Spoko coś wymyślimy Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
duffy Opublikowano 6 Maja 2016 Udostępnij Opublikowano 6 Maja 2016 niedziela 15 maja, godzina 17, makro zielona góra, kto będzie? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
quadral20004 Opublikowano 14 Maja 2016 Udostępnij Opublikowano 14 Maja 2016 duzo autek wpada pod makro? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
duffy Opublikowano 15 Maja 2016 Udostępnij Opublikowano 15 Maja 2016 Pewnie nikt. Zero odzewu Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
marek33 Opublikowano 15 Maja 2016 Udostępnij Opublikowano 15 Maja 2016 witam teraz pogoda będzie może gdzie jakaś impreza to się zjedziemy w grupie ? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kriss SierraFan Opublikowano 16 Maja 2016 Udostępnij Opublikowano 16 Maja 2016 Pewnie nikt. Zero odzewu Duffy tak jak rozmawialiśmy, w najbliższy weekend sobota lub niedziela? Wysłane z Note 3 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
duffy Opublikowano 16 Maja 2016 Udostępnij Opublikowano 16 Maja 2016 28 maja elsuelo ma zlot w zielonej, moze spikniemy się tam? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kriss SierraFan Opublikowano 18 Maja 2016 Udostępnij Opublikowano 18 Maja 2016 (edytowane) 28 maja elsuelo ma zlot w zielonej, moze spikniemy się tam? Ooo to chyba lepiej, nie będziemy przynajmniej sami Tylko przypomnij mi sms-em, bo czasem nie mam kiedy na forum zerknąć Edytowane 18 Maja 2016 przez Kriss SierraFan Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
peem Opublikowano 19 Maja 2016 Udostępnij Opublikowano 19 Maja 2016 Witam, szukam kontaktu z grandmaniek , tu na forum przestał się pokazywać. Pomoże ktoś ? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
marek33 Opublikowano 30 Maja 2016 Udostępnij Opublikowano 30 Maja 2016 dobry ja juz w kraju wiec można się zgadać na jakiegos MC albo pizze :-) ps dłubie w lampach niema ktoś kontaktu albo pomocy aby zrobić czarne polifty,, na xenon jeszcze nie mam mocy i kasy . bo to chyba zderzak spryski samopozionm i instalacja .... chętnie bym moze kupił czarne polift ... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Fazii Opublikowano 30 Maja 2016 Udostępnij Opublikowano 30 Maja 2016 Pisz do Gwerty lub Fafnasty Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
marek33 Opublikowano 30 Maja 2016 Udostępnij Opublikowano 30 Maja 2016 napisze Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kriss SierraFan Opublikowano 31 Maja 2016 Udostępnij Opublikowano 31 Maja 2016 (edytowane) My byliśmy z Duffym na El Suello, było na czym zawiesić oko BTW Zamiast czarnych lamp, skleć sobie Bixy a nie będziesz żałować Edytowane 31 Maja 2016 przez Kriss SierraFan Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
marek33 Opublikowano 31 Maja 2016 Udostępnij Opublikowano 31 Maja 2016 wiem ale nie mam jeszcze gratów na bixy jak poskładam powoli to możliwe ze zmienię , obecnie muszę ogarnąć kilka bieżących spraw, Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Arczi78 Opublikowano 7 Sierpnia 2016 Udostępnij Opublikowano 7 Sierpnia 2016 Jakiś spocik piątek lub sobota? Kto chetny pogadać? ;-) Dzisiaj 18:00 Makro Zielona Góra Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Monti Opublikowano 4 Września 2016 Udostępnij Opublikowano 4 Września 2016 (edytowane) Witam. Wiem, że może post nie w tym temacie co trzeba. Ale poszukuję kogoś z vagiem, vcds do zrobienia logów w a4 b7 blb. Okolice gorzowa, miedzyrzecza, swiebodzina. Oczywiscie dojade. Pozdrawiam serdecznie. Edytowane 4 Września 2016 przez monthrey12 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Arczi78 Opublikowano 27 Września 2016 Udostępnij Opublikowano 27 Września 2016 Może na weekend ktoś ? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
quadral20004 Opublikowano 27 Września 2016 Udostępnij Opublikowano 27 Września 2016 wszyscy na ksw Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bubson22 Opublikowano 27 Września 2016 Udostępnij Opublikowano 27 Września 2016 mozna podumacja chetny;) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Norbas Opublikowano 27 Września 2016 Udostępnij Opublikowano 27 Września 2016 Z takim zapałem to może ogarniemy się przed świętami co Jak zwykle lubuskie szaleje My byliśmy z Duffym na El Suello, było na czym zawiesić oko Mowa o waszych furach Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi