Rychoo0 Opublikowano 18 Stycznia 2016 Opublikowano 18 Stycznia 2016 Hi Spróbujcie spuścić powietrze z kół do 1 bara. U mnie się poprawiło, dopompowałem i dalej szarpanie wróciło. Koła lato 235/45R17, zima 225/50R17 RunFlat. Na zimówkach bardziej wyczuwalne, chyba ze względu na RunFlat'a Pzdr.
pyra111 Opublikowano 18 Stycznia 2016 Opublikowano 18 Stycznia 2016 chyba szoruje każdemu kto ma takie laczki ja bym na to nie zwracał uwagi
Rychoo0 Opublikowano 18 Stycznia 2016 Opublikowano 18 Stycznia 2016 chyba szoruje każdemu kto ma takie laczki ja bym na to nie zwracał uwagi Trzeba by uzupełnić: W Audi kto ma takie laczki
zaba84 Opublikowano 15 Lutego 2016 Opublikowano 15 Lutego 2016 Panowie odświeżę trochę... Mam podobny objaw przy prawie max skręcaniu np w lewo to zewnętrzne kolo(prawe) tak jakby się przestawiało, czuć aż na aucie takie skoki/bujanie że mam wrażenie że zaraz koło się złoży, taki sam objaw jest przy skręcie w prawo. Do tego mam dziwne wrażenie że auto pływa po drodze przy jezdzie na wprost ... Dodam że jak auto przywiozłem z niemiec to tego nie było ... Koła 16, 205/55 Jakieś wizję? Ktoś ogarnął temat?
fredrish Opublikowano 25 Listopada 2020 Opublikowano 25 Listopada 2020 Jak podczas ruszania np na skrzyżowaniu przy skręcie w lewo lub w prawo słyszycie dziwne przeskoki nie zdziwcie się jak dwumasa się buja. U mnie właśnie tak było
Rekomendowane odpowiedzi