jozin3k Opublikowano 12 Października 2015 Opublikowano 12 Października 2015 (edytowane) Witam ostatnio dostrzeglem problem mianowicie cos niedobrego zrobilo mi sie ze wskaznikiem. Wskaznik pokazuje zbyt duzo paliwa w zbiorniku tak samo fis pokazuje wieksza ilosc paliwa w baku. Prosze powiedziec gdzie szukac problemu Prosilbym rowniez o wskazanie mi miejsca gdzie zbajduje sie plywak/czujnik poziomu paliwa. Edytowane 12 Października 2015 przez jozin3k
quadral20004 Opublikowano 12 Października 2015 Opublikowano 12 Października 2015 sciagnij siedzisko tylnej kanapy.bedziesz mial dekiel.pod nim plywak.mozliwe ze sie zawiesza od brudu
jozin3k Opublikowano 12 Października 2015 Autor Opublikowano 12 Października 2015 Przed chwilą zdjąłem siedzisko i klapa z jednej strony Z drugiej strony O co chodzi? ;>
quadral20004 Opublikowano 12 Października 2015 Opublikowano 12 Października 2015 kurcze nie moge wl tych zdjec.moze dlatego ze jestem na tel.odklej te dekielki.pod ktoryms(pod tym co ma wiecej kabli)jest plywak do wskaznika
jozin3k Opublikowano 12 Października 2015 Autor Opublikowano 12 Października 2015 One sa jak by zaslepione nie ma żadnych kabli ;/
quadral20004 Opublikowano 12 Października 2015 Opublikowano 12 Października 2015 tak bo to jest izolacja kabiny.sciagni ten dekiel.on jest na silikonie.uzyj mocnego nozyka zeby tej zaslepki nie pogiac.dopiero jak sciagniesz ta zaslepke to bedziesz mial kolejna w zbiorniku.ale wtedy juz bedziesz widzial przewody.daj znac.jestem gdzies do 24
jozin3k Opublikowano 12 Października 2015 Autor Opublikowano 12 Października 2015 Kurde szkoda, że nie widzisz zdjęć, bo one by Ci wszystko dokładnie opisały. Gdy zdejmuje dekielki ( one za na 3 sróby ) To pod tymi dekielkami jest wszystko zabudowane nie ma żadnego kabla.
quadral20004 Opublikowano 12 Października 2015 Opublikowano 12 Października 2015 wrzuc foto na inny serwer
jozin3k Opublikowano 12 Października 2015 Autor Opublikowano 12 Października 2015 http://imgur.com/pDlw2n6Jedna strona http://imgur.com/EnrLhaxDruga strona
quadral20004 Opublikowano 12 Października 2015 Opublikowano 12 Października 2015 jak na zlosc nie widze.sprobuj wrzucic adres url ten na forum
jozin3k Opublikowano 12 Października 2015 Autor Opublikowano 12 Października 2015 Podał byś emaila to Ci podeśle ma poczte
jozin3k Opublikowano 12 Października 2015 Autor Opublikowano 12 Października 2015 [email protected] Poszło
quadral20004 Opublikowano 12 Października 2015 Opublikowano 12 Października 2015 ty ale jaja.hehe pierwszy raz to widze.to oslona termiczna z blachy aluminiowej.trzeba ja sciagnac.pewnie z podnosnika lub kanalu.a jak nie bedzie mozliwosci to trzeba zrzucic zbiornik.jaja jak berety.w sumie moja audi to pierwsza audi ale w poprzednich autach pod tymi deklami byla mozliwosc sciagniecia plywaka.u ciebie podejzewam ze nie jest to orginalne.ale mozesz sprobowac w tej blasze wyciac otwor tej samej wielkosci co swiatlo jakie masz.tylko musisz uwazac na to co jest pod spodem bede za pol h.
jozin3k Opublikowano 12 Października 2015 Autor Opublikowano 12 Października 2015 Hehe, pierw wjade na kanał i sprawdze czy jest mozliwość odkręcenia tego
Goofy Opublikowano 23 Października 2015 Opublikowano 23 Października 2015 Podłącz kompa i sprawdz poziom kompem. U mnie wskaznik pokazywal 0 ale co ciekawe po tankowaniu sie podnosił i spadał bardzo powoli jak podczas jazdy. Podłączyłem vaga i pokazał 34 l wiec dolałem z karnistra i wskazania vaga rosły. Wymiana wskaźnika w zegarach załatwiła sprawe, koszt 20 zeta i 20 min pracy
kdawid Opublikowano 24 Października 2015 Opublikowano 24 Października 2015 (edytowane) Przed chwilą zdjąłem siedzisko i klapa z jednej strony Z drugiej strony O co chodzi? ;> Pompa paliwa i układ pomiaru stanu paliwa jest w innym miejscu. Pod inną osłoną. Nie wiem dokładnie jak w sedanie ale w avancie trzeba rozebrać podłogę bagażnika i pod nią po prawej stronie jest dekiel pod którym jest pompa paliwa. łatwo to namierzyć bo idą tam przewody do popy paliwa i wskaźnika poziomu. w sedanie jest na pewno w tym samym miejscu - w bagażniku po prawej stronie jakieś 20cm za oparciem tylnej kanapy Edytowane 25 Listopada 2015 przez kdawid
Kamil Paszkiel Opublikowano 25 Listopada 2015 Opublikowano 25 Listopada 2015 Kolega wyżej ma rację, sam też rozbierałem i jest to umiejscowione w bagażniku a dokładnie tak to wygląda
quadral20004 Opublikowano 26 Listopada 2015 Opublikowano 26 Listopada 2015 to na cholercie te zaslepki pod siedzeniami?
kdawid Opublikowano 26 Listopada 2015 Opublikowano 26 Listopada 2015 to na cholercie te zaslepki pod siedzeniami? dla zmyłki:) a tak na poważnie to też się zastanawiam po co te otwory? Może ktoś wie i napisze?
Rekomendowane odpowiedzi