Skocz do zawartości
Wyświetl w aplikacji

Lepszy sposób przeglądania. Dowiedz się więcej.

Forum Audi A4 Klub Polska

Aplikacja działająca w trybie pełnoekranowym na ekranie głównym, z powiadomieniami push, odznakami i wieloma innymi funkcjami.

Aby zainstalować tę aplikację na iOS i iPadOS
  1. Stuknij ikonę Udostępnij w Safari
  2. Przewiń menu i stuknij Dodaj do ekranu głównego.
  3. Stuknij Dodaj w prawym górnym rogu.
Aby zainstalować tę aplikację na urządzeniu z systemem Android
  1. Kliknij menu z trzema kropkami (⋮) w prawym górnym rogu przeglądarki.
  2. Kliknij Dodaj do ekranu głównego lub Zainstaluj aplikację.
  3. Potwierdź, klikając Zainstaluj.

Legnica i okolice - Spot Info w pierwszym poście

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Tak, cykali cykali. Specjalnie przypomniałem im o Tobie! :cool1:

wiedziałem,ze nie zapomnisz :kox: :kox: :kox: :kox: :wink4:
Opublikowano

Tak, cykali cykali. Specjalnie przypomniałem im o Tobie! :cool1:

wiedziałem,ze nie zapomnisz :kox: :kox: :kox: :kox: :wink4:

A ja słyszałem, że ktoś tam gadał, żeby temu exportowemu nie wysyłać :naughty::kox::decayed:

A poważnie, to nawet specjalnie dla Ciebie będzie filmik w reżyserii kristofa :naughty:

Miejmy nadzieję, że nie zmiesza go z jakim homemade fikołem :polew:

Opublikowano

Miejmy nadzieję, że nie zmiesza go z jakim homemade fikołem :polew:

LOL :decayed: :decayed: :decayed:

Opublikowano

Pany - a ja mam pytanko :wink4: Kto w Legnicy najlepiej robi polerkę auta - pewny, sprawdzony i solidny?

Oczywiście Czerwony Kościół i Łukasz w grę wchodzą, tylko z racji zawalenia robotą szukam kogoś jeszcze.

Opublikowano

hehe no filmik to był przedni, a najlepsze było ze ferrari tez się stawiło na naszym spoci-ku ;p

Opublikowano

Spocik udany, wiecej takich :> ,KOval przypomnij mi o tym kolesiu z wrocka co ma dobre oponki,na jakiej ulicy ma swoja dziuple :tongue4:?

I Krzychu gdzie ten filmik :cool1:,przylansuj tylko jakies laseczki do niego i wrzucaj :naughty:

Opublikowano

n o to czekam na filmik i toty :wink4:

Opublikowano

Amon, o ile pamiętam to Wilczyńska.[br]Dopisany: 07 Marzec 2011, 21:12_________________________________________________Dawać te foty! :decayed:

Opublikowano

A proszę bardzo - mi chodziło o aukcje tegoż Pana:

http://allegro.onet.pl/show_user_auctions.php?uid=11111662[br]Dopisany: 07 Marzec 2011, 21:15_________________________________________________Ma naprawdę niektóre ładne, ale się i ceni :wink4:

Opublikowano

Takie ładne , że moja była naprawiana na mój koszt zaraz po zakupie u niego. Może to pojedynczy przypadek...

Opublikowano

:naughty: ciiii mam % od sprzedaży za reklamę :bag:

A tak całkiem poważnie, to właśnie jestem na etapie szukania czegoś, więc dziadygę podrzuciłem :decayed:

Opublikowano

Dzieki chlopaki za info :hi:

Opublikowano

Panowie-widzę,ze powoli się zaczynają rozkręcać spotkania w Legnicy-to dobrzejak już będzie stała miejscóweczka na takie spotkania-zedytuję pierwszego posta-tak,żeby każdy nowy,który będzie chciał sie spotkać-nie miał problemów z dotarciem :wink4:

Opublikowano

mini spot a4 Lca - mini movie

Opublikowano

:good: :good: :good: :good: :good: :good: :good: :good:

pamiętajcie-jedno miejsce zawsze dla mnie trzymajcie :decayed::wink4:

Opublikowano

Domino - zawsze możesz liczyć na miejscóweczkę :wink4: A my na wsparcie duchowe liczymy :decayed:

Opublikowano

Witam Kolegów

Widzę, że w niedziele odbył się spocik, ale niestety dopiero w sobotę kupiłem autko więc siłą rzeczy nie dałem rady się stawić :(

Oczywiście na następnym będę obowiązkowo.

W związku z tym, że mam jeszcze sporo nie wiadomych to pytanie jest następujące: czy ktoś z Legnicy lub Lubina miałby czas i ochotę się spotkać i wytłumaczyć kilka kwestii? :) z góry dzięki

pozdrawiam

Opublikowano

Wpadaj wpadaj, jeśli będziemy wiedzieć, to na pewno wspomożemy :wink4: :> A i zawsze to nowa twarz będzie do spotów :decayed: Pewnie w weekend jak pogoda dopisze znów się coś zorganizuje, więc zapraszam :good:

Opublikowano

To w takim razie będę śledził temat :) ale jakby ktoś chciał się indywidualnie spotkać i wyjaśnić parę spraw to proszę o info

Opublikowano

Łukasz wpadnij teraz na weekend - niedziela to jak cos zrobimy znowu jakies spotkanie, bedzie mozna pogadac :)

p.s. witamy w klubie A4 :naughty:

POZDROOOOOO