Skocz do zawartości
Wyświetl w aplikacji

Lepszy sposób przeglądania. Dowiedz się więcej.

Forum Audi A4 Klub Polska

Aplikacja działająca w trybie pełnoekranowym na ekranie głównym, z powiadomieniami push, odznakami i wieloma innymi funkcjami.

Aby zainstalować tę aplikację na iOS i iPadOS
  1. Stuknij ikonę Udostępnij w Safari
  2. Przewiń menu i stuknij Dodaj do ekranu głównego.
  3. Stuknij Dodaj w prawym górnym rogu.
Aby zainstalować tę aplikację na urządzeniu z systemem Android
  1. Kliknij menu z trzema kropkami (⋮) w prawym górnym rogu przeglądarki.
  2. Kliknij Dodaj do ekranu głównego lub Zainstaluj aplikację.
  3. Potwierdź, klikając Zainstaluj.

Legnica i okolice - Spot Info w pierwszym poście

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Ja tam wakacji nie miałem i się pokazywałem :tongue4:

Opublikowano

Panowie - a może w końcu jakiś maleńki spot się uda zrobić i o autach pogadać :wink4: Wozi się taki jeden w nowo zrobionym S-Line po mieście, a jeszcze obczaić nie dał co i jak :decayed:

Póki pogoda w miarę przyzwoita, to można by się spotkać na chwilkę.

Emigrant - a Ty kiedy nas odwiedzisz w końcu? :naughty:

Opublikowano

mam plan na Wielkanoc-chciałem jeszcze o zimowy Zlot zaczepić,ale chyba nie dam rady z urlopem-i tak się będę spinał,bo nic mi już nie zostało,a nowy rok "urlopowy" zaczynam w Kwietniu-zobaczymy,jak to będzie :wink4:...
Opublikowano

Panowie - a może w końcu jakiś maleńki spot się uda zrobić i o autach pogadać :wink4: Wozi się taki jeden w nowo zrobionym S-Line po mieście, a jeszcze obczaić nie dał co i jak :decayed:

Póki pogoda w miarę przyzwoita, to można by się spotkać na chwilkę.

Powiem ci ze tez widzialem to audi :naughty:,naprawde robi robote z tym pakietem s line,trzeba oblookac maszynke :decayed:,to kiedy ten spocik?

Opublikowano

A ja jakoś nie miałem okazji chyba... Ja chętny w którąkolwiek niedzielę!

Opublikowano

witam kolegow...przez ostatnie kilka dni bylem w legnicy i widzialem kilka razy dwie :a4fan: jedna bordowo biala na bialych alu a druga niebieska metalik...i z tej niebieskiej ktos mnie po kolezensku otrabil i machal łapkami :D [br]Dopisany: 11 Wrzesień 2011, 11:19_________________________________________________proponuje spot 24 lub 25 września. Przy okazji będę miał zagadkę dla kolegów nie mogę zlokalizować dźwięku jeśli ktoś poradzi to stawiam 0,7 :)

Opublikowano

Witam!! Przeprowadziłem sie do Legnicy i z chęcią bym się spotkał! Może 25.o9 po południu?

Opublikowano

SPOT SPOT SPOT :evil:

Opublikowano

25.09. mi póki co pasi :notworthy:

Opublikowano

Ja widze u siebie luke w grafiku takze tez mi termin pasuje :decayed:

Opublikowano

mi tez pasuje...tylko kwestia tego ze bede musial ze soba zabrac zonke i dziecko :)[br]Dopisany: 16 Wrzesień 2011, 17:26_________________________________________________

Przy okazji będę miał zagadkę dla kolegów nie mogę zlokalizować dźwięku w moim autku jeśli ktoś poradzi to stawiam 0,7 :)

propozycja nadal auktualna

Opublikowano

Szkoda że z IRL tak dalekoo bo też chętnie podjechałbym na spocika :wallbash: Ja ogólnie to z chojnowa, a Legnicy średnią i Pwsz skończyłem to troche znam mieścine :hi: Może w przyszłym roku zawitam :naughty::decayed:

Opublikowano

Szkoda że z IRL tak dalekoo bo też chętnie podjechałbym na spocika :wallbash: Ja ogólnie to z chojnowa, a Legnicy średnią i Pwsz skończyłem to troche znam mieścine :hi: Może w przyszłym roku zawitam :naughty::decayed:

no to dawaj-ja będę na Wielkanoc-zawsze można się spotkac :wink4:
Opublikowano

no to dawaj-ja będę na Wielkanoc-zawsze można się spotkac :wink4:

Ale ja w lipcu prawdopodobnie bede udeżał na wesele mojej siostry, ale jeszcze pewnie nie raz bedzie okazyja :good:

Opublikowano

W końcu miałbym się z kim pościgać :tongue4:

Opublikowano

A co masz serie :mysli: bo ja tak, ale w przyszłym roku to już może nie być seria :gwizdanie:

Opublikowano

A co masz serie :mysli: bo ja tak, ale w przyszłym roku to już może nie być seria :gwizdanie:

u Bartka taka seria,jak u mnie :gwizdanie: :wink4:
Opublikowano

u Bartka taka seria,jak u mnie :gwizdanie: :wink4:

A co tam masz u siebie :naughty:

daj linka

Opublikowano

mojej nie znajdziesz na forum :gwizdanie: :wink4:

Opublikowano

mojej nie znajdziesz na forum :gwizdanie: :wink4:

A gdzie :mysli:

Na Audimaniacs :mysli:[br]Dopisany: 17 Wrzesień 2011, 00:13_________________________________________________Dawaj foty na maila: [email protected][br]Dopisany: 17 Wrzesień 2011, 00:14_________________________________________________A tak w ogóle to ile osób mamy z Legnicy i okolic :cool1: