Skocz do zawartości
Wyświetl w aplikacji

Lepszy sposób przeglądania. Dowiedz się więcej.

Forum Audi A4 Klub Polska

Aplikacja działająca w trybie pełnoekranowym na ekranie głównym, z powiadomieniami push, odznakami i wieloma innymi funkcjami.

Aby zainstalować tę aplikację na iOS i iPadOS
  1. Stuknij ikonę Udostępnij w Safari
  2. Przewiń menu i stuknij Dodaj do ekranu głównego.
  3. Stuknij Dodaj w prawym górnym rogu.
Aby zainstalować tę aplikację na urządzeniu z systemem Android
  1. Kliknij menu z trzema kropkami (⋮) w prawym górnym rogu przeglądarki.
  2. Kliknij Dodaj do ekranu głównego lub Zainstaluj aplikację.
  3. Potwierdź, klikając Zainstaluj.

Legnica i okolice - Spot Info w pierwszym poście

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

ja po nowym roku albo zacznę inwestować w swoją albo zmienię na b6 czas pokaże

zawsze będziesz mógł kopić moją i przełożyć kierę na lewą... :wink4:

Nie ten dział :decayed:[br]Dopisany: 26 Wrzesień 2011, 10:24_________________________________________________Żeby nie było - mam dowód na to, że wczoraj było nas więcej jak dwóch na spocie...

Potem wrzucę foto :tongue4:

Opublikowano

tak bylo 5 furek z czego tylko Twoja Bartek na Legnickich numerach :decayed:

Opublikowano

Dawaj Bartek te zdjecia ,bo to moze byc wiekopomna chwila :polew:

Opublikowano

tak bylo 5 furek z czego tylko Twoja Bartek na Legnickich numerach :decayed:

i z ramkami klubowymi :decayed:

Opublikowano

no ja jeszcze takowych na swoim aucie nie mam ale nadrobie sprawę :)

Opublikowano

Jak będziesz kupował weź mi jedną więcej, bo się lekko połamała... Chińska tandeta...

Opublikowano

20110925003.jpg

:decayed:

Opublikowano

dominik wszystko kwestia ceny :)

cena 2500 Funtów i ze względu na to,ile w nią włożyłem-niestety niżej nie zejdę -przed zakupem sprawdzamy VAGiem :wink4: dostępna będzie od 9 października,bo jadę jeszcze na urlop,po urlopie najpierw wystawię na Forum,żeby zostało auto w Klubie,potem,jak nie będzie chętnych-idzie na Ebay'a i Autotrader'a na wszystko,co wymieniłem mam rachunki,jeśli jesteś zainteresowany-podam więcej szczegółów :wink4:
Opublikowano

musial bym sie dowiedziec ile kosztuje przewrotka kiery na nasza strone cena nie jest zla

Opublikowano

20110925003.jpg

Fajne furki,tylko jeszcze paru s linow :naughty: brakuje,nastepnym razem jak nie bede musial siedziec w pracy to napewno sie zjawie :decayed:

Opublikowano

Cwaniaczki jedne no! :decayed:

Opublikowano

Bartek a juz myslalem ze temu gosciowi z BMW pokazesz jak tobie kola sie blokuja :P moja zona chciala go wziasc na nastepnych swiatlach ale brakuje jej obycia z audi :)

Opublikowano

musial bym sie dowiedziec ile kosztuje przewrotka kiery na nasza strone cena nie jest zla

zapytaj,przemysl-ja nie mam presji na sprzedaż auta,jak przyjadę z urlopu-zaczynam myśleć "intensywniej" nad zakupem drugiego i to jest główny powód sprzedaży-dwóch aut w jednym czasie -no nie da rady prowadzić :decayed::wink4:
Opublikowano

Bartek a juz myslalem ze temu gosciowi z BMW pokazesz jak tobie kola sie blokuja :P moja zona chciala go wziasc na nastepnych swiatlach ale brakuje jej obycia z audi :)

Ciężko by było, bo to 3.0d :)

Opublikowano

20110925003.jpg

Fajne furki,tylko jeszcze paru s linow :naughty: brakuje,nastepnym razem jak nie bede musial siedziec w pracy to napewno sie zjawie :decayed:

K...a zapomniałem o spocie :bag::facepalm: Trzeba zacząć się już kąpać w lecytynie, bo jak widać picie nie pomaga :decayed: Organizujcie coś na przyszły weekend :good:

Opublikowano

sobota 15??? Miałem jechac do poznania ale nie dam rady

Opublikowano

20110925003.jpg

K...a zapomniałem o spocie :bag::facepalm: Trzeba zacząć się już kąpać w lecytynie, bo jak widać picie nie pomaga :decayed: Organizujcie coś na przyszły weekend :good:

Jak chcesz moge ci zrobic wlew kroplowy i dozylnie wejdzie jak trzeba :evil:

Opublikowano

20110925003.jpg

Mijałem Cię ostatnio na prostej Kunice - Spalona. Puszczałeś mnie jak chciałeś skręcić w Szczytniki Małe. Jechałem za sterami czarnego B5 avant :good: