Skocz do zawartości
Wyświetl w aplikacji

Lepszy sposób przeglądania. Dowiedz się więcej.

Forum Audi A4 Klub Polska

Aplikacja działająca w trybie pełnoekranowym na ekranie głównym, z powiadomieniami push, odznakami i wieloma innymi funkcjami.

Aby zainstalować tę aplikację na iOS i iPadOS
  1. Stuknij ikonę Udostępnij w Safari
  2. Przewiń menu i stuknij Dodaj do ekranu głównego.
  3. Stuknij Dodaj w prawym górnym rogu.
Aby zainstalować tę aplikację na urządzeniu z systemem Android
  1. Kliknij menu z trzema kropkami (⋮) w prawym górnym rogu przeglądarki.
  2. Kliknij Dodaj do ekranu głównego lub Zainstaluj aplikację.
  3. Potwierdź, klikając Zainstaluj.

Legnica i okolice - Spot Info w pierwszym poście

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

to co z tym spotem w sobote? jutro robie akcje wymiany oleju na motul 5w40 zakupilem dzisiaj filterki i z rana wpadam nagaraz :)

Opublikowano

Ja odpadam

Opublikowano

a mialem juz zabrac kuzyna na spota z poznania ktory zajedzie bmw

Opublikowano

Ja w sobote również odpadam:) Szykuje powoli auto do zimy tj. lekka polerka, politura i 2 warstwy wosku:) A w niedziele jak mówiłem do Poznania na drift:) Tak więc innym razem:)

Opublikowano

zmienilem dzisiaj olej mobila 10w na motula 5w efektow ubocznych brak :naughty: praca silnika zadowala na maxa :notworthy: przy okazji mialem jeszcze wywalic oslone silnika do smieci bo i tak nadawala sie do kosza ku mojemu zdziwieniu jak wszedlem pod auto nie bylo jej...gdzie i kiedy ja zgubilem nie wiem :polew:

Opublikowano

Bartek mozemy kiedyś wystartować :gwizdanie: moze być ciekawie :decayed:

A teraz w sobote będę nad jeziorkiem a w niedziele do Poznania.

Ale możemy coś zrobić większego z grillem np jak pogoda będzie :naughty:

Opublikowano

AMON - wlew jak najbardziej, byle nie doodbytniczy jakiś :gwizdanie: :decayed:

20110925003.jpg

:decayed:

Fajne furki,tylko jeszcze paru s linow :naughty: brakuje,nastepnym razem jak nie bede musial siedziec w pracy to napewno sie zjawie :decayed:

K...a zapomniałem o spocie :bag::facepalm: Trzeba zacząć się już kąpać w lecytynie, bo jak widać picie nie pomaga :decayed: Organizujcie coś na przyszły weekend :good:

Mijałem Cię ostatnio na prostej Kunice - Spalona. Puszczałeś mnie jak chciałeś skręcić w Szczytniki Małe. Jechałem za sterami czarnego B5 avant :good:

A coś kojarzę właśnie :wink4: Jechałem się serwisować z Corollą żony do jedynego zaufanego mechanika, u którego robię wszystkie auta :good:

Opublikowano

dogasso ty bedziesz zorientowany w temacie...rozwiej moje watpliwosci czy w naszych silnikach jest jeden czujnik cisnienia oleju? jak stoje na swiatlach lub w korku czasami zapala mi sie kontrolka oleju "konewka" daje 3 sygnaly i swieci sie...po zgaszeniu silnika i odpaleniu kontrolka nie zapala sie ponownie...cisnienie jakie robi pompa jest ok bo sprawdzalem...czujnik ten kolo filtra oleju wymienilem a problem nie uciekl..doczytalem ze to wina smoka ale chce wykluczyc wszystko za jednym razem

Opublikowano

Panowie czy wie ktoś z was czy L-cy jest jakiś serwis Audi :mysli:

Potrzebuje kratki do halogenów do zderzaka S4 i zaślepki na spryski :cool1:

Opublikowano

jesli chodzi o serwis Audi to albo Wrocław albo Świdnica te dwa znam a w Legnicy nie ma

to jest głownie serwis VW ale Audi tez prowadza

58-100 Świdnica

ul. Odnowiciela 1

tel: (74) 856 33 60

fax: (74) 856 33 74

magazyn: (74) 856 33 66-68

serwis: (74) 856 33 71-73

e-mail: [email protected]

e-mail serwisu: [email protected]

Opublikowano

Ok dzieki Devon00 Dziś jestem we wrocku już dzwoniłem. Zamówiłem na przyszłą sobotę :wink4:

Opublikowano

Witam panowie, ja z sąsiedniego forum Audi80.pl Piszę do Was ponieważ z tego co się orientuję u Was jeszcze coś się dzieje :decayed:, pozostałe modele z rodziny Audi nie mają aż tylu członków klubu w Legnicy, żeby organizować jakieś spoty. Konkretnie mówiąc chodzi mi o spoty, które moglibyśmy robić w danym dniu o danej godzinie, co tydzień lub dwa, zawsze w tym samym miejscu, tak po prostu by wpadać jak się ma chwilę czasu. O konkretną godzinę/datę/miejsce prosił bym Was, gdyż jak widzę spoty robicie i jak już wspomniałem jest Was najwięcej. Jeżeli o rozprowadzenie tej informacji, to mógłbym umieścić stosowne info na każdym z forum Audi jaki mi przychodzi do głowy, konta posiadam więc to nie byłby problem. Byłby ktoś chętny na takie coś ?

Łuki1984 jeżeli chodzi o serwis Audi polecał bym serwis w Lubinie, przy dwupasmówce jak się leci na Polkowice http://www.switon-paczkowski.audi.pl/ chyba najbliżej tam z Legnicy.

Opublikowano

ja tam nie widzę przeszkód, żeby się spotykać wspólnie :decayed::wink4:

zawsze można się czegoś nowego dowiedzieć,kogoś spotkać,coś podpatrzyć... :wink4:

Opublikowano

ja tam nie widzę przeszkód, żeby się spotykać wspólnie :decayed::wink4:

zawsze można się czegoś nowego dowiedzieć,kogoś spotkać,coś podpatrzyć... :wink4:

Zapraszamy co tydzień :decayed:

Opublikowano

taaa, już niedługo przyjadę... :gwizdanie: :lol1:

Opublikowano

pogoda nam sie cos paskudzi od 2 dni :confused4:

Opublikowano

pogoda nam sie cos paskudzi od 2 dni :confused4:

a czy jest opcja wyselekcjonowania jakiejś knajpki z parkingiem,gdzie można by się spotykać? :mysli:
Opublikowano

jest :) w legnicy w gre wchodza wydaje mi sie ze Klimaty na przeciw zaraz maja spory parking

Opublikowano

...albo na McDonaldzie :kox::decayed:

Opublikowano

Po co Wam spory parking, jak na nasze mega zloty przyjeżdża 5 aut :kox: