Opublikowano 2 Listopada 201114 l Piękny,słoneczny weekend się zbliża a że nie mam nic do roboty to chętnie wybrałbym się na jakiś spocik,jest nas tyle w Legnicy i okolicach że faktycznie jakby te A4 za darmo rozdawali
Opublikowano 2 Listopada 201114 l Ta, A4 pełno na mieście a na spoty przyjeżdża max 5 aut... Za czasów Golfa było nas miliony
Opublikowano 2 Listopada 201114 l Ta, A4 pełno na mieście a na spoty przyjeżdża max 5 aut... Za czasów Golfa było nas miliony jak przyjadę do PL, to jeszcze Touran się zjawi
Opublikowano 4 Listopada 201114 l Ta, A4 pełno na mieście a na spoty przyjeżdża max 5 aut... Za czasów Golfa było nas miliony jak przyjadę do PL, to jeszcze Touran się zjawi naprawiles juz furke? co do spocika moze cos zmontowac np w niedziele
Opublikowano 4 Listopada 201114 l naprawiles juz furke? turbina mu się rozleciała... :gwizdanie:ale już zrobiona i śmiga
Opublikowano 7 Listopada 201114 l Witam w jakiej miejscowości ten spocik?wybrałbym się chętnie jeśli można?
Opublikowano 7 Listopada 201114 l Witam w jakiej miejscowości ten spocik?wybrałbym się chętnie jeśli można? Legnica -pod ECO :gwizdanie:
Opublikowano 7 Listopada 201114 l Dominik, jak sprzedajesz fure to wyciągaj zenony z halogenów dla mnie!
Opublikowano 7 Listopada 201114 l Dominik, jak sprzedajesz fure to wyciągaj zenony z halogenów dla mnie! sprzedaję w komplecie-jak bym chciał wyjąć-do Tourana by poszły :gwizdanie:
Opublikowano 7 Listopada 201114 l Witam w jakiej miejscowości ten spocik?wybrałbym się chętnie jeśli można? Legnica -pod ECO :gwizdanie: ktore eko? to nowe na zlotoryjskiej czy gdzies tam na lotnisku (jezeli to jeszcze w ogole istnieje..)?
Opublikowano 13 Listopada 201114 l Witajcie , spot dzisiaj o godz. 17 na lotnisku pod ECO. CHetni przyjezdzajcie