Opublikowano 4 Lutego 200818 l Do Łodzi chłopaki jadę no to akurat po drodze... Do Ciebie to ja z siostrą nie przyjadę,bo dalej pewnie musiałbym jechać sam
Opublikowano 4 Lutego 200818 l Ja już się Wisły nie mogę doczekać jak Was zobaczę mordy Wy moje :drunk jeszcze kilka dni
Opublikowano 4 Lutego 200818 l Do Łodzi chłopaki jadę no to akurat po drodze... Do Ciebie to ja z siostrą nie przyjadę,bo dalej pewnie musiałbym jechać sam eee no co ty, wierz ze ja nie z tych :gwizdanie:
Opublikowano 4 Lutego 200818 l Ja już się Wisły nie mogę doczekać jak Was zobaczę mordy Wy moje :drunk jeszcze kilka dni Jenyyyy Robuś Ciebie to normalnie zjem [br]Dopisany: 04 Luty 2008, 23:11 _________________________________________________ eee no co ty, wierz ze ja nie z tych :gwizdanie Tak jasne,z Tobą trzeba trochę pochodzić
Opublikowano 4 Lutego 200818 l Tak jasne,z Tobą trzeba trochę pochodzić raczej pojeździć godzina i starczy
Opublikowano 4 Lutego 200818 l Tak jasne,z Tobą trzeba trochę pochodzić raczej pojeździć Penigra...wsiądź na byka ?? Czy raczej Manieczki i Jazdaaaaaaaaaaa??
Opublikowano 4 Lutego 200818 l Penigra...wsiądź na byka Uważaj co piszesz, każde słowo może być wykorzystane przeciwko Tobie
Opublikowano 4 Lutego 200818 l Penigra...wsiądź na byka trafiłeś... zgadnij z jakiego miesiąca jestem
Opublikowano 4 Lutego 200818 l co dwie głowy, to nie jedna ALe doje...ś Zauważyłem też,że prawie zawsze gdy rozmowa schodzi na temat nutrii,byków,batów,kajdanek Ty zawsze się pojawiasz
Opublikowano 4 Lutego 200818 l co dwie głowy, to nie jedna ALe doje...ś Zauważyłem też,że prawie zawsze gdy rozmowa schodzi na temat nutrii,byków,batów,kajdanek Ty zawsze się pojawiasz może to lubię, albo ubóstwiam, już nie pamiętam