Skocz do zawartości
Wyświetl w aplikacji

Lepszy sposób przeglądania. Dowiedz się więcej.

Forum Audi A4 Klub Polska

Aplikacja działająca w trybie pełnoekranowym na ekranie głównym, z powiadomieniami push, odznakami i wieloma innymi funkcjami.

Aby zainstalować tę aplikację na iOS i iPadOS
  1. Stuknij ikonę Udostępnij w Safari
  2. Przewiń menu i stuknij Dodaj do ekranu głównego.
  3. Stuknij Dodaj w prawym górnym rogu.
Aby zainstalować tę aplikację na urządzeniu z systemem Android
  1. Kliknij menu z trzema kropkami (⋮) w prawym górnym rogu przeglądarki.
  2. Kliknij Dodaj do ekranu głównego lub Zainstaluj aplikację.
  3. Potwierdź, klikając Zainstaluj.

Legnica i okolice - Spot Info w pierwszym poście

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Oki a teraz na poważnie.Ustalmy konkretnie gdzie się spotykamy. Media,czy lotnisko? Generalnie jestem za Media.Dlaczego? Ze względu na pogodę. Z doświadczenia ze Spedytem wiemy,że postać można góra godzinkę przy tej temp. Później znacznie przyjemniej jest wypić,zjeść,pogadać w ciepłym miejscu. Ale to Wy jesteście organizatorami i od Was do końca zależy gdzie się spotkamy.

Opublikowano

Z doświadczenia ze Spedytem

A ten znowu będzie wypominał jeden pokój w Karpaczu :polew:

Opublikowano

Z doświadczenia ze Spedytem

A ten znowu będzie wypominał jeden pokój w Karpaczu :polew:

Nie no nie da się tu normalnie czegokolwiek napisać :polew:

Opublikowano

Wstawiłem info w pierwszym poście żeby nie szukać po całym temacie :)

Opublikowano

No i gicior :) Najważniejsze żeby Ci co się zadeklarowali dotarli. Bo wiesz z doświadczenia... :D

Opublikowano

Więc spotykamy się na dachu ferrio OK?? :thumbup:

Opublikowano

Więc spotykamy się na dachu ferrio OK?? :thumbup:

OK

Opublikowano

Podsumowanie: :wink4:

- Niedziela godz 10 na dachu Ferio ,

- ul. Chojnowska 41 ,

- dane do nawigacji : N 51.20709 ; E 16.15406 ,

- pogoda na niedziele: temp. -3*C - 0*C, ciśnienie 1043 hPa, wiatr ok 4 km/h, śnieg-0; deszcz-0

- gastronomia na miejscu

- zaplecze techniczne zapewnione

- zaplecze sanitarne zapewnione

Oczywiscie potwierdzam swoja obecnosc.

Z powodu sporej powierzchu dachu/parkingu proponuje tez ustalic poczatkowe/konkretne miejsce spotkania.

Opublikowano

niech ktoś mi w końcu powie jak tam dojechać z autostrady :wallbash:

Opublikowano

Zjeżdżasz z A4 na Legnicę, jedziesz dwu pasmówką przez rondo, za rondem na drugich światłach w lewo w ulicę Jaworzyńską. Długo prosto na drugich światłach w lewo miniesz stację Statoil (będzie po prawej) przez następne światła prosto i dojedziesz do skrzyżowania przy którym stoi galeria Ferrio. Musisz skręci w lewo bo wiazd jest od tyłu i jeszcze raz w lewo a następnie do góry :evil:. Jak znajdę czas to wrzucę jakąś mapkę :>

Opublikowano
  • Autor

akali, troche chyba Kaziowi namieszales :> Ja bym radzil za rondem na trzecich swiatlach w prawo (nie w lewo), wjedziesz w jaworzynska. jedziesz caly czas prosto az zobaczysz statoila. musisz go objechac tak zeby miec go po prawej stronie. na swiatlach lekkim lukiem w prawo i za 150m po lewej bedzie Ferio Galeria. zeby wjechac na parking musisz skrecic w lewo przed Galeria potem w prawo i bedziesz mial wjazd na parking.

http://maps.google.com/maps?f=q&hl=pl&geocode=&q=legnica&sll=51.209733,16.147842&sspn=0.022852,0.062399&ie=UTF8&ll=51.18623,16.172905&spn=0.091456,0.249596&z=12

Opublikowano

Sorki masz rację w prawo ale na drugich a nie na trzecich za rondem :)

Opublikowano
  • Autor

na trzecich, 1) takie swiatla przy przystanku autobusowym zaraz za rondem (bez skrzyzowania), 2) skrzyzowanie z nowodworska, 3) skrzyzowanie z jaworzynska

:>

Opublikowano

1 świateł nie liczyłem :sick3: jakoś zapomniałem

Opublikowano

Aż wezmę mapę i sprawdzę tą drogę gdzie mnie palec poprowadzi :>

Dobrze że jadę od Chojnowa :gwizdanie:[br]Dopisany: 15 Luty 2008, 17:53 _________________________________________________BarthPL trzeba będzie zrobić zrzut z mapy, narysować dojazd od autostrady i wkleić do pierwszego posta.

Opublikowano
  • Autor

mapka dojazdu z autostrady A4 do Ferio w pierwszym poscie :>

Dobrze że jadę od Chojnowa :gwizdanie:

nie ma sie z czego cieszyc. na drodze z chojnowa do legnicy mozna urwac zawieszenie w koleinach :>

Opublikowano

dzięki za mapkę. Teraz powinienem bez problemu dojechać.

W nidzielę z rana melduję się na spocie ;]

Opublikowano

Autka umyte żeby jutro jakieś ładne zdjęcia zrobić? ta uwaga też tyczy się Ciebie Marcin :)

Opublikowano

Autka umyte żeby jutro jakieś ładne zdjęcia zrobić? ta uwaga też tyczy się Ciebie Marcin :)

Nie,paździoch dalej jaki był taki jest :decayed: Nie mam gdzie,a na mechaniczną nie pojadę :no:

Będzie dobrze,przerobisz mnie w photoshopie :naughty: Ale w środku mam czysto :kox:

Opublikowano

Autka umyte żeby jutro jakieś ładne zdjęcia zrobić?

Nie,paździoch dalej jaki był taki jest :decayed:

Może przynajmniej reszta przyjedzie umytymi furkami :) schowamy Twoje auto gdzieś z tyłu żeby nie było obciachu :tongue4:[br]Dopisany: 16 Luty 2008, 20:09 _________________________________________________Martwi mnie dzisiejsza nieobecność na forum zainteresowanych legniczan, czyżby wszyscy byli na imprezach?

Zatem kto wstanie na spota :?: