griga-st Opublikowano 8 Stycznia 2016 Opublikowano 8 Stycznia 2016 No, fajny ten sterczacy q**$ z dwoma siedzeniami☺ Sporo lepiej teraz wygląda
Stano Opublikowano 28 Stycznia 2016 Autor Opublikowano 28 Stycznia 2016 Zdecydowałem że Vetta zostaję więc zakupiłem felgi od C6 i opony zimowe. Tył brzydko wyszedł więc dziś zamówiłem dystanse 30mm na tył i opony o wyższym profilu i powinno być pięknie. W dodatku idzie do mnie lotka na tył :-)
griga-st Opublikowano 28 Stycznia 2016 Opublikowano 28 Stycznia 2016 Spoiler byłby fajny w NSX-IE, ale tu?:-?
Stano Opublikowano 29 Stycznia 2016 Autor Opublikowano 29 Stycznia 2016 Nie spoiler tylko delikatna lotka. Przyszła lotka Ogólnie to lakieruje ją na czarno tak jak na tej Vette
Stano Opublikowano 1 Lutego 2016 Autor Opublikowano 1 Lutego 2016 Dziś doszedł dystans na tył 30mm i wyższa opona. Teraz dużo lepiej Przymierzyłem od razu spoiler i kurde niewiem co robić... Albo czarny połysk albo w ogóle
griga-st Opublikowano 1 Lutego 2016 Opublikowano 1 Lutego 2016 Przymierzyłem od razu spoiler i kurde niewiem co robić... Albo czarny połysk albo w ogóle Nie spoiler tylko delikatna lotka. Tez bym się bił z myślami Mialem ten sam dylemat z dyfuzorem. Moim skromnym zdaniem ładniej jest bez... ....albo przyklej i kilka dni pojeździj
Binek1.8T Opublikowano 2 Lutego 2016 Opublikowano 2 Lutego 2016 Śliczna Vetta! Co do lotki wydaje mi sie ze wyglada ona jakby na sile była pakowana. Za to w tej białej wyglada kosmicznie :S
kiciafirerek Opublikowano 18 Lutego 2016 Opublikowano 18 Lutego 2016 Fura super Ja bym lotkę dawał w czarny połysk jak na białej i będzie kozak na białej super wygląda bo zdjęcie zrobione z innego kąta do tego w białej elementy wokół wydechu tez są na czarno pomalowane. Zdjąć zawsze można jak się będziesz źle z nią czuł felgi....na zimę mogą być
Rekomendowane odpowiedzi