Skocz do zawartości
Wyświetl w aplikacji

Lepszy sposób przeglądania. Dowiedz się więcej.

Forum Audi A4 Klub Polska

Aplikacja działająca w trybie pełnoekranowym na ekranie głównym, z powiadomieniami push, odznakami i wieloma innymi funkcjami.

Aby zainstalować tę aplikację na iOS i iPadOS
  1. Stuknij ikonę Udostępnij w Safari
  2. Przewiń menu i stuknij Dodaj do ekranu głównego.
  3. Stuknij Dodaj w prawym górnym rogu.
Aby zainstalować tę aplikację na urządzeniu z systemem Android
  1. Kliknij menu z trzema kropkami (⋮) w prawym górnym rogu przeglądarki.
  2. Kliknij Dodaj do ekranu głównego lub Zainstaluj aplikację.
  3. Potwierdź, klikając Zainstaluj.

[B5 AHU] Co powiecie na to ?

co myślicie o moim autku

1. 1. co myślicie o moim autku

Aby zagłosować w tej ankiecie, prosimy się zalogować lub zarejestrować.

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Już 14 głosów a 13 odpowiedzi :naughty::decayed:

Co do :audi: choć ciężko mi ją tak nazwać, wywal to wszytko nie będę wymieniać co bo wszyscy widzą o które "dokonane mody" chodzi :decayed:

A jak nie to sprzedaj ją jakiemuś koledze który chce się przesiąść z calibry na A4 ale dalej będzie chciał jezdzić batmobilem :decayed:

Kolorek łokej :good:

Opublikowano

No my sie zastanawiamy dlaczego sie głosy nie zgadzają a Ty jedyny wiesz, że wczoraj byla inna ankieta..., Ty to wszystko wiesz... :cool1::naughty:

Ja potwierdzam to co Jerzu napisał wczoraj była inna ankieta i było coś na zasadzie "tragedia" bo sam nawet to zaznaczyłem :tongue4: A dzisiaj już są tylko 2 propozycje. Wczoraj było ich 5 chyba :mysli: Ja tylko oddałem głos nie dodawałem komentarza, szkoda czasu :naughty: Teraz nawet nie oddam głosu bo nie odpowiadają mi odpowiedzi w ankiecie :tongue4:

Opublikowano

...no i sie chłopakowi zebrało...tyle pracy wlozyl i kicha-ale vox populi-vox due... :wink4:

nie przejmuj sie...

Opublikowano

Niech zostanie w ogródku...niedługo święta to wciśniesz choinke przez szyber i będzie :good:

Opublikowano

Niech zostanie w ogródku...niedługo święta to wciśniesz choinke przez szyber i będzie :good:

Zwariowałem :polew:

Ok panowie trzeba kolegę nawrócić i pomóc do doprowadzenia audiki do normalnego stanu :)

Opublikowano

rafalekx dokladnie tak samo zaglosowalem.. :naughty:

Opublikowano

rafalekx dokladnie tak samo zaglosowalem.. :naughty:

Ściągałeś? :mysli: Bo ja oddawałem jako pierwszy głos na tą ostatnią odpowiedź, a były już 2 oddane głosy wtedy jeden na coś w stylu "zaje fajny" a jeszcze jeden na "może być" czy coś :naughty: Ja jako pierwszy zagłosowałem na "tragedia", tylko tam było to inaczej nazwane :decayed:

Opublikowano

Zwariowałem :polew:

Ok panowie trzeba kolegę nawrócić i pomóc do doprowadzenia audiki do normalnego stanu :)

jestem takiego samego zdania-na poczatek,jak dla mnie ,to te srebrne grilki przemalowac na czarno ,a przede wszystkim zdjac ten spojler z tylu-uwazam,ze tego typu spojlery nie pasuja do aut 4-drzwiowych :wink4:

Opublikowano

Grzesiek-piszac o podswietleniu,chyba nie masz na mysli zalozenia neonow pod spod auta...to bedzie raczej ,jak w stylu''szybcy i wsciekli''-tuning audi nie na tym polega...tutaj chodzi o to,zeby zmodyfikowac auto,ale zarazem nie rzucac sie w oczy na ulicy,to co najcenniejsze,zawsze jest dyskretne...pomysl o tym,poczytaj forum,zobacz zdjecia aut i opinie na ich temat,potem wyciagnij wnioski...jakies podstawy juz masz ,jedno z pierwszych doswiadczen na tym forum jest brutalna rzeczywistosc,ale nie poddawaj sie-publiczne fora maja to do siebie,ze opinie sa bezwgledne... :wink4:

Opublikowano

ehm wszyscy zjechali go na dzien dobry .... :mysli:

Opublikowano

ehm wszyscy zjechali go na dzien dobry .... :mysli:

Tak czy inaczej, bula_k zapraszamy na spoty w Tarnowie.. :good:

Opublikowano

jak tobie się podoba to jest git bo to ty nią jeździsz :hi:

a według mnie tak sobie :naughty:

Opublikowano

celowo ominąłeś w ankiecie negatywną opinie czy co??

dlatego nie zagłosowałem,

na kacu powiedziłbym ze to subaru, szkoda auta..

Opublikowano

bula_k- napisz cos chłopaku...

Opublikowano

co ma pisać jak co 2 jedzie po nim aż miło :wallbash:

Opublikowano

...uwazam,ze juz wystarczy... :wink4:

Opublikowano

rozebrac na czesci

Opublikowano

Ja powiem tak ... To nie jest dobra metoda na tuning A4 .. :thumbdown:

...to tak jakby prostytutki sie nie myły tylko perfumowały :decayed::D