gacekmen1 Opublikowano 18 Października 2015 Opublikowano 18 Października 2015 Witam Potrzebuje kupić sobie autko do jazdy codziennej jak i do przewozu w weekendu swojego motoru ( crossa ) na tor żeby pojezdzić Myślę nad Peugeot Partner , Volkswagen Caddy, Fiat Doblo , chce również aby miał silnik conajmniej 100 konny i najlepiej diesel... Czy ktoś sie orientuje do którego zmieszczę moto ? do którego napewno nie ? jakie silniki w tych autach sie nie psują ? ewentualnie propozycje jeszcze jakiegoś modelu ? Chce też żeby to auto w miare wyglądała abym nie musiał parkować w lesie ze wstydu... Chce przeznaczyć na zakup do 16tysięcy
piotrekrkk Opublikowano 19 Października 2015 Opublikowano 19 Października 2015 Szukaj partnera/berlingo z silnikiem 1.6 hdi 90koni, nie ma dwumasy i fapa, nic nie pali w miarę dynamiczny jak na pojemności i prosty mało awaryjny Wysłane z mojego LG-V490 przy użyciu Tapatalka
mojeA4 Opublikowano 19 Października 2015 Opublikowano 19 Października 2015 Rownież jak kolega wyżej szczerze polecam Moj ojciec ma koło 10 sztuk, kierowcy woza nim części samochodowe, naprawde maloawaryjne auta. Tam jedyne co, to pękały linki od sprzęgła, nie szło znaleźć fachowca, ktory zna temat, ale ktoś mu w końcu ogarnął to w taki sposób, ze zapomnieli o problemie. Wersje z klima i elektr szybami wiem, ze sa, bo jednemu kiero sie taki trafił i co tam do szczęścia potrzeba.
carrera369 Opublikowano 20 Października 2015 Opublikowano 20 Października 2015 Czy ktoś sie orientuje do którego zmieszczę moto ? do którego napewno nie ? Nikt poza tobą nie wie jaki masz motocykl. Sprawdź jakie wymiary mają te samochody.
Rekomendowane odpowiedzi