Szyszon Opublikowano 7 Lutego 2007 Opublikowano 7 Lutego 2007 Witam, czy moglby ktos zerknac na te logi, jest to moj pierwszy pomiar, nie wiem czy wszystko gra. W razie czego powtorze. Mam problem z moca, (n75 ?) Przeplywka nowa, wiec chyba nie powinno byc nia problemu, objaw taki - 5 bieg, lekka gorka - depne a on nie chce przyspieszac, jadac tak chwilke wskazowka temp podnosi sie do ok 95 stopni, czasami wlacza sie wentyl przy wiekszej gorze... Prosze o jakies rady
Gość zdeniu Opublikowano 7 Lutego 2007 Opublikowano 7 Lutego 2007 jak na moje niefachowe oko to logi są cacy
Pikuś Opublikowano 7 Lutego 2007 Opublikowano 7 Lutego 2007 Wszystko oki. Ta nowa przeplywka cos malo mierzy na wyzszych obrotach ale nie powoduje to ograniczenia dawki paliwa, wiec oki. No i przeladowanie jest ale to nic zlego. Cos Ci sie wydaje i pewnie przyzwyczailes sie do mocy i teraz Ci malo. Jedz na dodanie kilku kucy i bedziesz smigal z bananem na twarzy.
Szyszon Opublikowano 7 Lutego 2007 Autor Opublikowano 7 Lutego 2007 Dzieki Panowie, czyli moge smialo podjezdzac na jakiegos chipsa? Ogolnie martwilem sie o stan fizyczny silnika... ale skoro mniej wiecej gra to sie powaznie zastanowie nad dodaniem kucy :twisted:
Pikuś Opublikowano 7 Lutego 2007 Opublikowano 7 Lutego 2007 Szyszon, tozrob jeszcze nastawy podstawowe bloku 000 i normalny 013. Takze mozesz zrobic 001, 003 i inne, a ktore to znajdziesz na forum.
Szyszon Opublikowano 7 Lutego 2007 Autor Opublikowano 7 Lutego 2007 Ok. jutro w wolnym czassie porobie te bloki i postaram sie zrobic fotoporade z zaslepienia egr'a
Rekomendowane odpowiedzi