Skocz do zawartości
Wyświetl w aplikacji

Lepszy sposób przeglądania. Dowiedz się więcej.

Forum Audi A4 Klub Polska

Aplikacja działająca w trybie pełnoekranowym na ekranie głównym, z powiadomieniami push, odznakami i wieloma innymi funkcjami.

Aby zainstalować tę aplikację na iOS i iPadOS
  1. Stuknij ikonę Udostępnij w Safari
  2. Przewiń menu i stuknij Dodaj do ekranu głównego.
  3. Stuknij Dodaj w prawym górnym rogu.
Aby zainstalować tę aplikację na urządzeniu z systemem Android
  1. Kliknij menu z trzema kropkami (⋮) w prawym górnym rogu przeglądarki.
  2. Kliknij Dodaj do ekranu głównego lub Zainstaluj aplikację.
  3. Potwierdź, klikając Zainstaluj.

Dobry mechanik - TORUŃ

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam!

Szukam uczciwego i dobrego mechanika w Toruniu lub okolice. Moja A4b6 bierze olej...chce się za to zabrać, prawdopodobnie uszczelniacze do wymiany. Macie już doświadczenia z mechanikami w Toruniu? Proszę o pomoc. Pozdrawiam!

Opublikowano

Wiesz gdzie jest aldi na wrzosach? Jadąc od polnej skręcasz w stronę aldi i masz niestrzeżony przejazd kolejowy, za przejazdem aldi po lewej i zaraz za tym stacje diagnostyczna, tam jest mechanik

Mojemu ojcu ogarnia ponad 10 autek, on sobie go chwali, tez kiedyś u niego cis robiłem wszystko sprawnie i szybko. Moze spróbuj

Opublikowano

Dokładnie

Opublikowano

mi na chabrowej remontowali AFN-a i narazie 2 lata ok

Opublikowano
  • Autor

Dzięki za info :)

• 1 miesiąc temu...
Opublikowano

mani88 - jak ten mechanior?daje rade? tez szukam kogos w TRN ;)

Opublikowano
  • Autor

mani88 - jak ten mechanior?daje rade? tez szukam kogos w TRN ;)

Hejka!

Tak się złozyło, że jednak nie skorzystałem z jego usług :/ Musiałem wrócić na kilka dni do mojej rodzinnej miejscowości i tam przy okazji dałem auto do mechanika u którego robiłem wszystkie naprawy. Ale z tego co koledzy piszą to lipy nie ma :)

• 5 miesięcy temu...
Opublikowano

Witam :hi: .

Ja znalazłem dobrego i rzetelnego mechanika na osiedlu Wrzosy I na ulicy Orlej, którego mogę spokojnie polecić innym.

Specjalizuje się głównie w autach grupy VAG.

Na chwilę obecną nie ma żednego szyldu (działalności) i nigdy nie miał (może w przyszłosci sie to zmieni :decayed: ), a zainteresowanych mu nie brakuje. Swoję renome wyrobił sobie ciężką i solidną pracą. Zadowolony klient przyprowadzi kolejnych pięciu :).

O kontakt piszcie na PW.

Pozdrawiam.

• 2 miesiące temu...
Opublikowano

Cześć, powoli szykuje się do wymiany rozrządu w moim b5 2.8 quattro. Dodatkowo auto będzie wymagało wymiany kilku uszczelek, przeczyszczenia/wymiany odmy i pewnie ezektora (jest lekki wyciek oleju z przodu po prawej) chciałbym mieć to ogarniete kompleksowo bez poprawek, a pas przedni po wymianie spasowany tak jak był... polecacie jeszcze kogoś oprócz WW mechaników? Może jest ktoś w Toruniu specjalizujący się w V6 na przyszłość? :)

Opublikowano

Cześć, jak chcesz możesz przyjechać do Auto-Tech'u, na Storczykowej 75. Blokady do 30V mam, doświadczenie z tymi silnikami też ;) Jeśli będziesz zainteresowany daj znać na pw. Pozdrawiam

• 2 lata później...
Opublikowano

Nie wiem czy polecić ale w sumie mnie nie zawiódł mechanik przy chelminskiej między srednicówką a Bema dokładnie to taka droga w prawo za centrum druku. Niestety nie pamiętam nazwy ale mi robili remont zaraz po zakupie i może fakt tanio nie było ale narzekać też nie mam co. W weekend będę w domu to mogę dać konkretne namiary bo teraz nie mam faktury przed sobą.