Skocz do zawartości
Wyświetl w aplikacji

Lepszy sposób przeglądania. Dowiedz się więcej.

Forum Audi A4 Klub Polska

Aplikacja działająca w trybie pełnoekranowym na ekranie głównym, z powiadomieniami push, odznakami i wieloma innymi funkcjami.

Aby zainstalować tę aplikację na iOS i iPadOS
  1. Stuknij ikonę Udostępnij w Safari
  2. Przewiń menu i stuknij Dodaj do ekranu głównego.
  3. Stuknij Dodaj w prawym górnym rogu.
Aby zainstalować tę aplikację na urządzeniu z systemem Android
  1. Kliknij menu z trzema kropkami (⋮) w prawym górnym rogu przeglądarki.
  2. Kliknij Dodaj do ekranu głównego lub Zainstaluj aplikację.
  3. Potwierdź, klikając Zainstaluj.

a4 do ślubu

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Strojenie i owszem (sprawa gustu) , ale lepsze audi niż jak pisałeś merc , merc to na taxi i tak wiadomo że blachy brak ,tylko szpachla :polew:

Opublikowano

no niebardzo, niebardzo :no:...ale może dla ludzi w mniejszych miejscowościach czy też wioskach takie auto to szczyt marzeń i chętnie pojechali audi b5 do ślubu :gwizdanie:

Z tego co widziałem to wesela na "wioskach" są lepsze niż w miastach :cool1: widziałem wesel gdzie para młoda jechała Pandą a najlepszy samochód w kolumnie to lanos :decayed: więc myślę ze jeśli mieli by możliwość jechać tą B5 to na pewno by ją wybrali. Nie masz zielonego pojęcia czym ludzie do ślubu śmigają :przebiegly:

Opublikowano

a ja jak mnie wieźli do ślubu to jechałem srebrną A4 B6 i to było 4 lata temu

Opublikowano

ale może dla ludzi w mniejszych miejscowościach czy też wioskach takie auto to szczyt marzeń i chętnie pojechali audi b5 do ślubu :gwizdanie:

Płytkie stereotypy - jakby w miastach nie było ludzi ubogich. Proponuję częściej zaglądać na prowincję - zdziwiłbyś się. :cool1:

ja bym ani b5, ani b6, b7 czy b8 nie pojechal... prawdziwa limuzyna to nowa a8 :good: a4 to dla mnie sedan i nie nadaje sie na takie imprezy...

A8 to nie sedan? Zresztą temat dotyczy A4.

Na różnym poziomie ludzie mają różne oczekiwania - sztuka polega na uszanowaniu tego. Dla części społeczeństwa 10-letnie A4 to szał-pał i Oni marzą, aby wozić się takim autem.

Ale nie za 300 za kurs :polew:

Opublikowano

Nie znacie się :thumbdown:

To jest fura do ślubu:

P6120120.JPG * :>

* fotka znaleziona na necie :wink4:

A tak serio osobiście wolałbym jakimś zaprzęgiem - koniki i bryczka :wink4: Po staropolsku, ale koniki potrafią smrodzić :decayed: Dlatego jeśli autko to albo coś starszego np. biały rolls czy coś w tym stylu, albo wręcz przeciwnie, coś nowoczesnego np. rolls Phantom :kox:

Co do A4 ok ale wg mnie zbyt mało miejsca na tylnej kanapie :decayed: A jeśli ktoś nie chce płacić za transport to szukać czegoś w stylu A8, VW phaeton... oczywiście szukać tego po znajomych, lub znajomych znajomych :wink4: Ludzie sobie dużo życzą za usługi takimi furami...

Opublikowano

Ja jechałem B-3 w 95r. wtedy w Polsce to było auto za którym wielu się rozglądało .

Dalej kilka osób nierozumie o co mi z tą wiochą chodziło

mam na myśli świadczenie usługi za kasę - jeśli kto porywa się na transport osób na tak wspaniałą imprezę jak np wesele to niech da do dyspozyzji jakiś

ori pojazd jak

1-bryczka konna

2-Warszawa - była by już lepszejsza

3-Hamer - ostatnio gdzieś widziałem w ofercie

4- Audi cabrio

Myślę tu o środku lokomocji nietypowym - takim jak na codzień się nikt nie porusza normalnie -

jeśli ktoś bierze za to kasę niech da wzamian coś super !!

No wiem ,że dla niektórych Golf IV to marzenie - ale jeśli bym miał płacić to wybrałbym nietuzinkową limuzynę (czyt. pojazd)

Czasy się zmieniły - upodobania się zmienily - kiedyś maluch czy duży fiat to był luksus - teraz A-4 b5 żadna rewelacja -

Kto by się chciał uczyć na prawo jazdy na maluchu ( jak ja kiedyś) - to by była wiocha !!

i o taką wiochę mi chodziło - a nie że ktoś takim autem jedzie na swoją imprezę . sorry :hi:

Opublikowano

Dalej kilka osób nierozumie o co mi z tą wiochą chodziło

mam na myśli świadczenie usługi za kasę

Jest popyt to i podaż - żadna wiocha. Po prostu człowiek ma A4 i chce dorobić. :)

Opublikowano

proszę bardzo, wiozłem kumpla i siebie i się nie wstydzę :>

fb08025f1cb33f21m.jpg

a20318b672b2fd09m.jpg

Opublikowano

no, i super :good:

Opublikowano

Ja B6 dwa razy wiozłem do ślubu znajomych,choć ja bym wolał jechać A6 lub A8 :good: