instruktor83 Opublikowano 22 Października 2015 Opublikowano 22 Października 2015 Zastanawia mnie jak można dobrze zaprojektować swoj garaż tak żeby oprócz miejsca na auto było jeszcze miejsca na regały z narzędziami i trochę miejsca na to by coś tam można bylo zrobic i odpoczać:-) moze macie jakies propozycje ,swoje spostrzeżenia ,zdjęcia waszych miejsc garażowych:-) pytam ponieważ dostałem właśnie prezent nowiutki garaż murowany ,dodam nieduży bo 19 m2 , ale dodatkowo ma poddasze ktore musze jakoś zagospodarowac:-)
Robero321 Opublikowano 22 Października 2015 Opublikowano 22 Października 2015 Garaż i odpoczynek hmmm jakoś mi się to nie widzi.
Gość harry19-19 Opublikowano 25 Października 2015 Opublikowano 25 Października 2015 Można to pogodzić Ooo takie coś to muszę sobie zrobić u siebie , oglądam tv i przy okazji rzeźbie przy aucie
ChiPis Opublikowano 27 Października 2015 Opublikowano 27 Października 2015 Zawsze podobało mi się w garażach segmentowe układanie narzędzi półek itd:Choć nigdy nie mogę zaprowadzić, czegoś takiego u siebie A tutaj orgazm dla oczu Zawsze do garażu można wrzucić Stolik:Kilka wyścigowych stołkówDo tego TV i PS4 i masz odpoczynek ;P A i imprezkę jest gdzie zrobić
Damian Opublikowano 28 Października 2015 Opublikowano 28 Października 2015 tez sie nad tym zastanawialem dosc dlugo i mialem robic garaz dwustanowiskowy 8x7 ale wolalem dolozyc hajsu i zrobilem 8x13 co prawda konsolj jeszcze nie mam ale to tylko kwestia czasu
instruktor83 Opublikowano 31 Października 2015 Autor Opublikowano 31 Października 2015 Widze temat się rozkręca:-) I ja wrzuce małe coś:-)
Rekomendowane odpowiedzi