rs4wagon Opublikowano 22 Października 2015 Opublikowano 22 Października 2015 witam,z czego dopasowac ledy lusterek?w passacie mialem zrobione z tych lampek z pod drzwi,nie bylo widac ich przy zalozonym lusterku,aczkolwiek byly duze,chcialbym dopasowac z czegos orginalnego,dzieki
beny2303 Opublikowano 22 Października 2015 Opublikowano 22 Października 2015 Pasują z A6 C6! Akurat kaju ma na zbyciu
rs4wagon Opublikowano 22 Października 2015 Autor Opublikowano 22 Października 2015 szybka i konkretne odp,gdzie jegomoscia znajde?zaraz lukne w gielde
rs4wagon Opublikowano 24 Października 2015 Autor Opublikowano 24 Października 2015 ok dzieki,skontaktowalem sie ale nie moge dograc sprawy,ma ktos moze fotki jak taka lamka wyglada bez dolnej obudowy?u mnie bede wstawial/próbowal do lusterek rs4 i chcialbym wiedziec ile lamkpa wchodzi w glab lusterka
tomekhxc Opublikowano 24 Października 2015 Opublikowano 24 Października 2015 ok 2-3 cm ori stelażyk lusterka trzeba podciąć troszke żeby led sie zmiescił
instruktor83 Opublikowano 24 Października 2015 Opublikowano 24 Października 2015 ok 2-3 cm ori stelażyk lusterka trzeba podciąć troszke żeby led sie zmiesciłMógłbyś bardziej szczegółowo opisać ten cały zabieg?:-)
Robero321 Opublikowano 24 Października 2015 Opublikowano 24 Października 2015 Bardziej szczegółowo Bierzesz pilnik i szlifujesz stelaż tak z 10 minut. Ja to zrobiłem szlifierką kątową w minutę Nie pytaj gdzie bo jak będziesz chciał zamontować to sam zobaczysz gdzie trzeba podszlifować
tomekhxc Opublikowano 25 Października 2015 Opublikowano 25 Października 2015 ok 2-3 cm ori stelażyk lusterka trzeba podciąć troszke żeby led sie zmiesciłMógłbyś bardziej szczegółowo opisać ten cały zabieg?:-) bardzo proste, przyłóż obudowe led do lusterka i bedziesz wszystko miał jak na tacy co i gdzie podszlifowac , zabawa zaczyna sie pózniej z podłączeniem leda
rs4wagon Opublikowano 29 Października 2015 Autor Opublikowano 29 Października 2015 u mnie montaz samego leda,temu chcialbym zoabczyc lampke sama w sobie,zmiesci sie w ta obudowe?I jak to elektrycznie wyglada Tomaszu?
instruktor83 Opublikowano 30 Października 2015 Opublikowano 30 Października 2015 ok 2-3 cm ori stelażyk lusterka trzeba podciąć troszke żeby led sie zmiesciłMógłbyś bardziej szczegółowo opisać ten cały zabieg?:-) bardzo proste, przyłóż obudowe led do lusterka i bedziesz wszystko miał jak na tacy co i gdzie podszlifowac , zabawa zaczyna sie pózniej z podłączeniem leda Zle sie wyrazilem , chodzilo mi o ta wlasnie zabawe z podlaczeniem leda:-)
rs4wagon Opublikowano 30 Października 2015 Autor Opublikowano 30 Października 2015 a czy tego LEDa da sie wyjac z obudowy lustera??
Gość harry19-19 Opublikowano 3 Listopada 2015 Opublikowano 3 Listopada 2015 u mnie montaz samego leda,temu chcialbym zoabczyc lampke sama w sobie,zmiesci sie w ta obudowe?I jak to elektrycznie wyglada Tomaszu? w tą obudowę nie zmieści się led , musisz mieć w dolnym obudowie taką dziurę Mam na zbyciu leda i obudowę ale w kolorze ciemny niebieski lub granat jedynie musiałbyś pomalować
rs4wagon Opublikowano 6 Listopada 2015 Autor Opublikowano 6 Listopada 2015 obudowa to mnie interesuje najmniej,widze ze dalej nikt nie rozumie o co mi chodzi dziure sobie wytne nie ma rpoblemu,chce wiedziec tylko czy mi ten led na wysokosc wejdzie w te lusterka chce wstawic LEDy
tomekhxc Opublikowano 24 Listopada 2015 Opublikowano 24 Listopada 2015 obudowa to mnie interesuje najmniej,widze ze dalej nikt nie rozumie o co mi chodzi dziure sobie wytne nie ma rpoblemu,chce wiedziec tylko czy mi ten led na wysokosc wejdzie a co to za lustra? z rs? no to jeśli wytnieszdziure na leda to wtedy zobzczysz czy ci sie schowa jeśli nie to trzeba ten alu stelarzyk podszlifowac , ale wątpie że bez rzezby led sie zmiesci, nie mam porównania jedynie mówie jak jest w ori lustrach z b7 , chociaż tutaj masz obudowy całe to może w innym miejscy wyciąć otwory na led i wtedy bedzie, no muszisz pokombinowac .teraz z instalacją , - proste gdzieś pod stelarzyk i masa będzie , co do + to musisz dodać dodatkowy przewód do wiązki lusterka , w drzwiach mam moduły do skladania lusterek z opcją led , bez takiego modułu musisz dodatkowy przewód podciągnąc gdzieś pod mce i wpiąć np pod halogeny (jeśli masz clh) a jeśli nie to np pod lampki wnętrza
Rekomendowane odpowiedzi