wojciechlowicz Opublikowano 25 Października 2015 Opublikowano 25 Października 2015 (edytowane) po wlaczeniu wstecznego, swiatla (wstecznego) zapalaja sie za ok 2 sek czy to normalne u was ????Slychac przez chwile sygnal jakby z tylu byla przeszkodaDwa czujniki nie dzialaja. Sprawdzalem przykladajac ucho (nie cykaja)silnik 1.9 bke. skrzynia manual 5. Edytowane 25 Października 2015 przez wojciechlowicz
jacek70 Opublikowano 25 Października 2015 Opublikowano 25 Października 2015 Czujnik wstecznego do sprawdzenia. Jest przy skrzyni.
Rychoo0 Opublikowano 21 Grudnia 2015 Opublikowano 21 Grudnia 2015 U mnie to samo, skrzynia 6b. Czujniki działają wszystkie. Normalny objaw? Jak u innych w B7??
lukas800900 Opublikowano 21 Grudnia 2015 Opublikowano 21 Grudnia 2015 U mnie też po 1-2 sekundach. A to nie jest przez to że centralka od czujników musi ruszyć? Wbijasz wsteczny, jest pisk że centralka ruszyła i wszystkie czujniki działają (jak coś będzie nie tak to pisk sie zmnienia- jest bodajże dłuższy) no i zapalają się wsteczne dopiero. U mnie wszystko działa bo wymieniałem co trzeba.
Rekomendowane odpowiedzi