Wielki Dao Opublikowano 26 Października 2015 Opublikowano 26 Października 2015 (edytowane) Witam, niedawno kupiłem po raz kolejny a4 b6 tym razem quattro bex, samochod jest po mapie revo, na początku na 2 i 3 biegu było słychać (spróbuję to jakoś napisać a wy jak dacie rade to wyobraźcie sobie ) szzzzzzzzzi po puszczeniu gazu na około 3k obrotów było Kshhhhh teraz po dodawaniu gazu słychać przerywany dźwięk świstu szziii szzziii sziii i słabsze kshhh po puszczeniu biegu, wiem że dziwnie to opisałem ale nie mam jak bo jestem w pracy, później nagram filmik i wrzucę, czyżby turbo się kończyło? Nie odczuwam spadku mocy. Jaka może być przyczyna? nie był butowany na zimnym a po ostrej jeździe zawsze czekałem minimum 2-3 minuty przed wylaczenien silnika. Edytowane 26 Października 2015 przez Wielki Dao
kenzo30 Opublikowano 26 Października 2015 Opublikowano 26 Października 2015 Kolego a może to dźwięk z układu wydechowego?masz katalizator?u mnie po zrobieniu programu z puszki od kata tez wydobywa się dźwięk (świst)ale ja mam samą puszkę bo kat był zapchany wiec go wyciąłem.
pilKOZAK Opublikowano 26 Października 2015 Opublikowano 26 Października 2015 Onomatopeja jaką opisujesz wydaje się być w jak najlepszym porządku
Wielki Dao Opublikowano 26 Października 2015 Autor Opublikowano 26 Października 2015 Przejechałem się jeszcze raz, świst jest falujący, góra doł góra dół, w sumie zrobię logi, sprawdzę turbo w garażu
Robero321 Opublikowano 26 Października 2015 Opublikowano 26 Października 2015 Sprawdź czy nie ma nieszczelności
Wielki Dao Opublikowano 27 Października 2015 Autor Opublikowano 27 Października 2015 @Robero321 w jaki sposób mogę to sprawdzić?
Rekomendowane odpowiedzi