wojtek3022 Opublikowano 31 Października 2015 Opublikowano 31 Października 2015 (edytowane) mam pytanie do expertów mam mozliwośc wyrwania licznika z A6 RS6 w dobrej cenie (jedyny mankament -wskazówka od paliwa zatrzymała sie posrodku) i czy czy jest możliwość założenia tego do mojego traktora ? czy da sie przerobić ten licznik na diesla ? licznik dokładnie taki jak z tego linku- http://allegro.pl/audi-rs6-zegary-licznik-wskazniki-4b0920937b-i5076609732.html z góry dzieki za wszelkie sugestie Edytowane 31 Października 2015 przez wojtek3022
marcin_franz Opublikowano 31 Października 2015 Opublikowano 31 Października 2015 mam pytanie do expertów mam mozliwośc wyrwania licznika z A6 RS6 w dobrej cenie (jedyny mankament -wskazówka od paliwa zatrzymała sie posrodku) i czy czy jest możliwość założenia tego do mojego traktora ? czy da sie przerobić ten licznik na diesla ? licznik dokładnie taki jak z tego linku- http://allegro.pl/audi-rs6-zegary-licznik-wskazniki-4b0920937b-i5076609732.html z góry dzieki za wszelkie sugestie Jak podłączysz licznik to wskazówka od paliwa powinna sie ustawić w odpowiedniej pozycji. Wsad będzie można przerobić ppd a4. Jedyne to nie będzie działać regulacja podświetlenia. A z ciekawości za ile wyrwałeś ten licznik?
wojtek3022 Opublikowano 31 Października 2015 Autor Opublikowano 31 Października 2015 Jeszcze nic nie jest ustalone bo nie wiem czy FIS jest 100 % sprawny bo nie mam jak sprawdzić. Kolega gadał coś o 5-ciu stówkach. Wart jest tyle ? I czy jak podeślę pod moją instalacje to nic się ni pochrzani ?
marcin_franz Opublikowano 31 Października 2015 Opublikowano 31 Października 2015 500 to niezła cena, ale ja bym tyle nie dał. Jak fis niesprawny to zbij cenę przynajmniej do 400. W instalacji nic się nie pochrzani, podpinaj i sprawdź fis.
Fazii Opublikowano 1 Listopada 2015 Opublikowano 1 Listopada 2015 Masz przedlifta więc czeka Cię jeszczę przekładka kilku pinów między kostkami licznika
Rekomendowane odpowiedzi