Kappuchu Opublikowano 2 Listopada 2015 Opublikowano 2 Listopada 2015 (edytowane) Witam, wczoraj po dłuższej trasie wysiadłem na stacji w celu zatankowania, po powrocie do auta czuje że rusza się fotel kierowcy, dość duży uskok, za bardzo nie wiem co się mogło stać, nie miałem czasu i możliwości aby od razu zaglądnąć co się tam stało, wygląda to tak, że odchyla się tył-przód oparcie razem z siedziskiem, plastiki po bokach stoją w miejscu, ani drgną, rusza się samo siedzisko, ta "gąbka" i tak się zastanawiam, czy coś się odpięło czy jednak złamało? Szczerze nie przypominam sobie sytuacji, jakiegoś większego naporu siły na fotel żeby coś mogło pęknąć. EDIT: pękło mocowanie z przodu które odpowiada za utrzymanie siedziska w odpowiednim poziomie gdy podnosimy lub obniżamy fotel, chyba trzeba będzie spawać. Edytowane 2 Listopada 2015 przez Kappuchu
karol24 Opublikowano 2 Listopada 2015 Opublikowano 2 Listopada 2015 Albo kupić inny fotel ceny są jakie są i myślę, że to było by lepsze rozwiązanie niż spawanie
Kappuchu Opublikowano 2 Listopada 2015 Autor Opublikowano 2 Listopada 2015 Albo kupić inny fotel ceny są jakie są i myślę, że to było by lepsze rozwiązanie niż spawanie Możliwe, aczkolwiek w ostatnim miesiącu sporo już poszło pieniędzy w samochód (cały zestaw wysokiego napięcia, tarcze klocki, oc) i na chwilę obecną pozostanie na pospawaniu bo da się to zrobić praktycznie od ręki, no i biedny student więc nie mogę szaleć, ale mam na uwadze, że kiedyś trzeba będzie go wymienić
Rekomendowane odpowiedzi