Skocz do zawartości
Wyświetl w aplikacji

Lepszy sposób przeglądania. Dowiedz się więcej.

Forum Audi A4 Klub Polska

Aplikacja działająca w trybie pełnoekranowym na ekranie głównym, z powiadomieniami push, odznakami i wieloma innymi funkcjami.

Aby zainstalować tę aplikację na iOS i iPadOS
  1. Stuknij ikonę Udostępnij w Safari
  2. Przewiń menu i stuknij Dodaj do ekranu głównego.
  3. Stuknij Dodaj w prawym górnym rogu.
Aby zainstalować tę aplikację na urządzeniu z systemem Android
  1. Kliknij menu z trzema kropkami (⋮) w prawym górnym rogu przeglądarki.
  2. Kliknij Dodaj do ekranu głównego lub Zainstaluj aplikację.
  3. Potwierdź, klikając Zainstaluj.

[B5 AJM+] Thirteen static sedan by enczu | recaro bose bix jr26 || Foty 2k18

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano
  • Autor

Dobra, w końcu udało mi się cokolwiek ustrzelić na szybko, auto brudne po weekendzie. Cambery leżą w domu, nawet nie mam jak rozpakować paczki, bo jest w innym mieście :decayed:

N6MPX7B.jpg

6W81kjP.jpg

wm9iTAt.jpg

LHUjtQq.jpg

YCntBhm.jpg

MGv6WRo.jpg

Jeśli komuś wadzą duże zdjęcia to sory, ale myślę, że w dzisiejszych czasach każdy już jest w stanie je otworzyć :)

Opublikowano

Jest kosa [emoji123] tyl jak sie zachowuje przy pasazerach z tylu ??

Opublikowano
  • Autor

Szczerze mówiąc testowane tylko z 1 osobą z tyłu i jest spokój. Tył naładowany odbojami, ma ugięcie około 0,5cm, na pewno pójdzie jeszcze w dół. Z przodem również trzeba powalczyć, ale tutaj jest bariera niestety, bo bebechy już prawie leżą na ziemi :/ Będzie kombinowane jak znajdę czas, a póki co jest z nim cieniutko :(

Opublikowano

Szczerze mówiąc testowane tylko z 1 osobą z tyłu i jest spokój. Tył naładowany odbojami, ma ugięcie około 0,5cm, na pewno pójdzie jeszcze w dół. Z przodem również trzeba powalczyć, ale tutaj jest bariera niestety, bo bebechy już prawie leżą na ziemi :/ Będzie kombinowane jak znajdę czas, a póki co jest z nim cieniutko :(

Podsumowujac setup bankowo nie na naramowicka [emoji23]

Ostatnio tam jechalem to stan drogi to skandal wymieszany z horrorem a niestety droga tylko jedna jedyna

Edytowane przez sebidi

Opublikowano
  • Autor

Podsumowujac setup bankowo nie na naramowicka [emoji23]

Ostatnio tam jechalem to stan drogi to skandal wymieszany z horrorem a niestety droga tylko jedna jedyna

Zawsze można objechać kawałek przez Sarmacką i najgorsze od skrzyżowania z Lechicką ominąć, bo tam jest taki dramat, że jechałbym 5km/h i pewnie jeszcze ranty miał kwadratowe, niestety w Poznaniu wiele takich dróg i przyznaję, że czasami jest naprawdę ciężko ujechać..Proponuję na Zygmunta Starego Ci jechać, okolice bloku nr 12 i przelecieć przez progi zwalniające, tam jest dopiero wesołe miasteczko :grin:

Opublikowano

Jechalem wyobraz sobie raz sie nawet zawiesilem [emoji23] [emoji23] [emoji23]

Opublikowano
  • Autor

Jechalem wyobraz sobie raz sie nawet zawiesilem [emoji23] [emoji23] [emoji23]

Wcale mnie to nie dziwi. Ja tam nawet nie wjeżdżam :grin: Opieńskiego w stronę wieży RTV, podejrzewam, że krzesam iskry od lidla do ronda, ludzie się oglądają co jest grane a rowerzyści schodzą z rowerów i stoją na drodze :grin:

Opublikowano

co za odboje tam masz??poli?

Opublikowano
  • Autor

Odboje klipsy od mapeta ;) Średnio polecam.. Lepiej kupić poli albo wałki od razu

Opublikowano

Odboje klipsy od mapeta ;) Średnio polecam.. Lepiej kupić poli albo wałki od razu

własnie byłem ciekaw opini bo w sumie piszą głupoty na necie :kwasny: trza szukac wałkow :wink:

Opublikowano
  • Autor

własnie byłem ciekaw opini bo w sumie piszą głupoty na necie :kwasny: trza szukac wałkow :wink:

Ja jednego klipsa wyciagnalem wygietego w druga strone praktycznie, na nadgarstek bys chyba wcisnal :/ Jesli chcesz beton pakuj walki poli, na allegro sa niedroge, oferuja przewiercenie wiec spoko :) 85 sa wzgledne ale podobno 95 to juz nie do jazdy tak twardo :D U mnie raczej idealne spasy na przyszly sezon, nie wyrobie czasowo teraz raczej. Cambery leza i pewnie jeszczd poleza..

Opublikowano

juz znalazłem trza kupic :D

• 5 miesięcy temu...
Opublikowano

Łojapierdole temat Ci zarósł glonami :polew::polew:

Opublikowano
  • Autor
19 godzin temu, uszol napisał:

Łojapierdole temat Ci zarósł glonami :polew::polew:

Widzę, że wszędzie jesteś.. Więc kopiuj wklej :decayed:

Zmiany dokonane przez zimę:

- bix

- rozpórka z a6 c5 (czeka na montaż)

- wleciał w końcu łokieć

- wycieraczka z Passata B5 FL

- heblownia zmieniona na szalone 312mm

- bepińć dostało suba w bagażnik, więc bose w końcu nie kradnie mi basu

- zrobiony program na okolice 165-170km i 350nm, turbo awx

- wywalone te wiszące kondomy na tyle i zastąpione normalnymi końcówkami wydechu 80mm, choć wg. nalypki jest 84mm trzeba zmierzyć jak nie zapomnę

- zmieniona przednia szyba, bo poprzednia nie dość, że porysowana przez zaniedbanie piór przez poprzedniego właściciela to od gwintu zaczęło przeciekać, teraz jest spokój i to był główny powód montażu rozpórki

- cambery na tył czekają na montaż

Felgi oddane wczoraj na polerowanie rantów i malowanie rotoru, zostaje klasyczny srebrny w grubym ziarnie i dodatkowo mały dodatek, myślę że zrobią robotę. Całości nie zdradzam, pochwalę się jak wrócą z malowania za jakieś 2 tygodnie, chłopacy mówili, że postarają się zrobić jako priorytet. Przez operacje i brak sił robota aktualnie stoi w miejscu. Do malowania priorytetowo jest tylny zderzak po poprzednim właścicielu, trzeba wywalić z ćwiartki antenkę i wczoraj ktoś w garażu postawił mi na środku taczkę, wrzuciłem bieg, auto lekko się skulało i jest szkoda.. Rysy do białego lakieru, niestety dodatkowy wydatek. Na dniach audi trafia też do mechanika na wymianę przednich wahaczy, końcówek drążków kierowniczych i wymianę tłoczków w przednich zaciskach. Póki co jeździ, choć niewiele, mam nadzieję, że lada dzień wezmę się w końcu za robotę i pójdzie z górki ale portfel strasznie dostaję po d*pie przed tym sezonem :facepalm: Plan jest żeby skończyć wszystko do końca marca, czy się uda to pojęcia nie mam. 

Na pewno w tym sezonie będzie niżej i z lepszymi spasami. Foty wkrótce ;)

Edytowane przez enczu

Opublikowano

Uszol widzę jakiś natchnięty [emoji14]
Ładny sedanik, dupcia na fotach wygląda grubo, więc domyślam się że na żywo robi porządną robotę ;) czekam na progress :)

Opublikowano

Syta dupcia to dobra dupcia :banan:

Fajnie idziesz i oby tak dalej :wink:

Opublikowano
  • Autor

To co było w tamtym roku na pewno to przeszłość i sam tył będzie wyglądał lepiej i będzie niżej, więc na spokojnie :decayed: Dzisiaj jadę walczyć do garażu, do środy musze wszystko poskładać, choć efekt zobacze dopiero jak będę miał koła znowu u siebie. 

Opublikowano
20 godzin temu, Houdini napisał:

Uszol widzę jakiś natchnięty emoji14.png
Ładny sedanik, dupcia na fotach wygląda grubo, więc domyślam się że na żywo robi porządną robotę ;) czekam na progress :)

W końcu ruszył dope jak dostał opjerdol, to leń jest :decayed:

• 2 tygodnie później...
Opublikowano
  • Autor

Dobra, powoli zbieractwo się kończy.. Cambery założone na auto, przy okazji poszło prawe łożysko z tyłu. Jutro wizyta u znajomego i naciągamy opony na rolki. Osobiście jestem mega zadowolony i wyszły idealnie jak chciałem, nie przesadzone, mienią się pod światło. Jutro jeszcze odbieram auto od mechanika po wymianie przednich górnych wahaczy, końcówek drążków kierowniczych, tłoczków przednich zacisków i nieszczęsnego łożyska. Póki co pare fot i film, sory za kiepską jakość ale telefon przy tym świetle szału nie zrobił :| 

f0xdgTP.jpg

poFM0zS.jpg

rhefKFl.jpg

fei8NIA.jpg

2973fa788604fd77852e0f7daf63a3dc.jpg

I filmidło

Mam nadzieję, że w przyszłym tygodniu całość będzie już złożona, bo już nie mogę wytrzymać :decayed:

Edytowane przez enczu

Opublikowano

Ooo panie, na słońcu to będzie robiło robotę [emoji6]

Wysłane z mojego MI 5s przy użyciu Tapatalka