Opublikowano 20 Sierpnia 20169 l Autor Tak, to RH ale modelu nie podam dopóki nie ogarnę w miarę rantów, chyba że ktoś zgadnie Przy okazji, może ma ktoś znajomego z okolic Poznania co za dobre piwko ogarnie rolowanie przednich nadkoli?
Opublikowano 22 Sierpnia 20169 l Autor Nikt nie zgadł, felga to rh zw6 Nie mam zdjęć od frontu, ale tak tył wygląda na dystansie 20mm. Z tyłu wpadnie camber 3 lub 4 stopnie.
Opublikowano 23 Sierpnia 20169 l Autor Nie ma zbytnio co pokazywać, póki co ranty są w mocno średnim stanie Nic nie jest spasowane, bo lada moment mogą znowu wpaść na chwile zimówki.. Wpadną jeszcze cambery na tył, muszę sprzedać dystans 15mm i dokupić inny i to takie wymianki..
Opublikowano 23 Sierpnia 20169 l No to pokaż tak jak jest brat co się przejmujesz . Hahah Ale później będziesz miał tak jak ma być A 3 stopnie camberu to max Ci powiem
Opublikowano 25 Sierpnia 20169 l Autor Na życzenie, pół koza, przód sterczy, nic nie ogarnięte. Dziś był czas ale chęci brak.. Cały weekend w pracy, więc pewnie zajme się tym dopiero w przyszłym tygodniu. Jest sporo pracy ale mam nadzieję, że w miarę szybko się wyrobię
Opublikowano 25 Sierpnia 20169 l D*pa już wygląda tłusto Edytowane 25 Sierpnia 20169 l przez GorylTST
Opublikowano 26 Sierpnia 20169 l Ale irytujące jest to pisanie BRAT w każdym poście....... Wysłane z iPhone za pomocą Tapatalk
Opublikowano 26 Sierpnia 20169 l Słuchaj może być irytujące dla Ciebie . A ja mam szacunek do ludzi . I wcale tego czytac nie musisz . Pozdro
Opublikowano 26 Sierpnia 20169 l Autor Tak opony smigaly na negatywie 1 sezon Nie przeszkadza mi to, bo zdaje sobie sprawe ze co roku bedzie trzeba kapcis zmienic z tylu