Esefen Opublikowano 4 Listopada 2015 Opublikowano 4 Listopada 2015 Witam, mam w aucie coś czego nie mogę zidentyfikować, może ktoś z was wie ci to może być? Załączam zdjęcie: , dodam, że idzie od tego kabel w podsufitkę.
bercik2 Opublikowano 5 Listopada 2015 Opublikowano 5 Listopada 2015 Moim zdaniem to mikrofon do zestawu głośnomówiacego wyklepane z kciuka
GOLI Opublikowano 5 Listopada 2015 Opublikowano 5 Listopada 2015 Uruchom auto i w swoim telefonie włącz funkcję "wyszukaj urządzenia bluetooth" może masz nie tylko mikrofon PS. Fajny "mistrz drugiego planu"
Esefen Opublikowano 5 Listopada 2015 Autor Opublikowano 5 Listopada 2015 Dzieki za podpowiedzi, rano sprawdzę czy rzeczywiście jest to mikrofon. Na drugim planie jest nasz kompan Ivo - chart angielski
nitroo Opublikowano 6 Listopada 2015 Opublikowano 6 Listopada 2015 Na Twoim miejscu bym się tego pozbył, bo wygląda to zbyt estetycznie...
zelek2012 Opublikowano 8 Listopada 2015 Opublikowano 8 Listopada 2015 trocje smiesznie wtglada jak na mikrofon ale nie wykluczam
Esefen Opublikowano 8 Listopada 2015 Autor Opublikowano 8 Listopada 2015 Więc dalej nie wiem co to jest włączyłem BT w telefonie gdy byłem w aucie ale nic nie wykryło. Możliwe ze jest jakis moduł za chowkiem, tyle że odłączony, ale o tym przekonam sie przy instalowaniu emulatora zmieniarki
tomastbg Opublikowano 9 Listopada 2015 Opublikowano 9 Listopada 2015 Najprościej szukać po kablu. A może to jakiś "monitoring" ruchu we wnętrzu od alarmu ?
depechetom Opublikowano 5 Grudnia 2015 Opublikowano 5 Grudnia 2015 Żeby nie zakładać nowego wątku to i ja zapytam - co to jest i do czego służy ?
Litai Opublikowano 5 Grudnia 2015 Opublikowano 5 Grudnia 2015 Wygląda mi na alarm i czujnik przechylenia autka, jakby ktoś Ci je np. chciał wywieźć na lawecie to też zawyje
depechetom Opublikowano 5 Grudnia 2015 Opublikowano 5 Grudnia 2015 No to ciekawe - pytam bo nie znalazłem (lub źle szukałem) w intrukcji obsługi....
Rekomendowane odpowiedzi