Skocz do zawartości
Wyświetl w aplikacji

Lepszy sposób przeglądania. Dowiedz się więcej.

Forum Audi A4 Klub Polska

Aplikacja działająca w trybie pełnoekranowym na ekranie głównym, z powiadomieniami push, odznakami i wieloma innymi funkcjami.

Aby zainstalować tę aplikację na iOS i iPadOS
  1. Stuknij ikonę Udostępnij w Safari
  2. Przewiń menu i stuknij Dodaj do ekranu głównego.
  3. Stuknij Dodaj w prawym górnym rogu.
Aby zainstalować tę aplikację na urządzeniu z systemem Android
  1. Kliknij menu z trzema kropkami (⋮) w prawym górnym rogu przeglądarki.
  2. Kliknij Dodaj do ekranu głównego lub Zainstaluj aplikację.
  3. Potwierdź, klikając Zainstaluj.

[AVJ] Kat na wymarciu co polecacie

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Jak w temacie mam problem ponieważ skończył mi sie katalizator bynajmniej jego zuzycie przekracza norme i wyskakuje mi błąd. Myślalem o wycieciu go i zostawieniu samej puszki ale dużo o tym czytałem i doszedłem do wniosku że to nie jest takie hop. Więc chce się was poradzic co zrobic krok po kroku by było dobrze bo nie uwzględniam kupna nowego ;p.

Opublikowano

Myślałeś nad downpipe'm?

Opublikowano
  • Autor

slyszałem ze to lipa jest ze najlepiej wybebeszyc kata i program zrobic zeby sondy wywalic i wtedy jets ponoc ok ale chce zobaczyc wasze opinie na ten temat i jakie jeszcze pomysly macie

Opublikowano

lipa to jest w tym,że masz kata wartego 100zł na skupie bo to metalowy

polecam zrobienie softa + wywalenie diagnozy kata

Opublikowano

Jak opróżnić metalowego kata ?

Wysłane z mojego Redmi Note 2 przy użyciu Tapatalka

Opublikowano
  • Autor

Kumpel ma taki sam silnik jak ja i wywalał kata i zamontował to http://allegro.pl/emulator-drugiej-sondy-lambda-uniwersalny-i5619145799.htmli nie ma problemu zamówiłem i sprawdze zobaczymy czy działa ;p zdam relacje. Jak bedzie lipa to potem przy okazji robienia softa na 185KM poprosze o wywalenie sondy.

Opublikowano

downpipe + soft zalatwi sprawe, emulator to pudrowanie syfa , a pusta puszka zamiast kata moze dawać rezonans i buczenie

• 3 tygodnie później...
Opublikowano

emulator nic nie daje, próbowałem dwa i ciągle wywala mi błąd - szkoda siana.

• 4 tygodnie później...
Opublikowano

Podpinam się do pytani. Katalizator się skończył i wywala mi błąd.

Opublikowano

Dp + 2sonda off

Opublikowano

Tak też myślałe, jeszcze jedno pytanie. Jak wygląda badanie spalin bez katalizatora przy przeglądzie, mogą być problemy?

Opublikowano

To nie tdi wiec raczej nie powinno być problemów z badaniem spalin, jak masz lpg to na bank nie będzie problemów ze spalinami.

Opublikowano

przez 5lat jazdy na lpg bez kata miałem 3 kontrole z analizatorem spalin i nikt mnie nie czepiał się że coś było hu..

polecam zrobienie softa i usunięcie diagnozy katalizatora :wink:

• 4 tygodnie później...
Opublikowano

Ile mniej więcej kosztuje usuniecie sondy z programu? Kurde zadzwoniłem do dwóch punktow i ceny 450-500zł ... Wydają mi się trochę przesadzone chyba. Polecacie kogoś kto to zrobi taniej w okolicy Warszawa/Radom?

Opublikowano

Dokładnie,Katalizator na skup i zakup nowego od Pana Gruchota z Antonina plus wyłączenie Sondy około 300-400pln. W mojej 1.8t pomogło ;)

Opublikowano

Dokładnie,Katalizator na skup i zakup nowego od Pana Gruchota z Antonina plus wyłączenie Sondy około 300-400pln. W mojej 1.8t pomogło ;)

Czyli spokojnie można w cenie 300-400 szukać ofert na LAMBDA OFF. Już dawno mam wyciętego kata, ale co jakiś czas pali się check. Wrocław trochę daleko wiec nie pytam gdzie robiłeś.

Ktoś coś w okolicach Warszawy??

Opublikowano

zadzwoń do Pawła http://www.turbodiesel.pl/masz nie daleko lub do Adriana https://www.facebook.com/Wwe-Tuning-965484956801511/ równieżnie daleko

Edytowane przez krzysiekml