banito Opublikowano 6 Listopada 2015 Opublikowano 6 Listopada 2015 (edytowane) Witam Panowie moze wy cos mi podpowiecie na nurtujace mnie pytanie.Otóz kupujac auto widzialem ze cos jest z tym pakietem chrom ale to zignorowalem.Teraz powoli zaczyna mnie to denerwowac a nie mam bladego pojecia od czego to moze byc.Czy sedan i kombi mialy inne dlugosci drzwi zeby te listewki nie pasowały do ramek drzwiowych?? <a href=http://zapodaj.net/73461dd2a2fac.jpg.html>WP_20151106_001.jpg</a> Edytowane 6 Listopada 2015 przez banito
totek94 Opublikowano 15 Listopada 2015 Opublikowano 15 Listopada 2015 Ogólnie kolego masz za dużą przerwę między drzwiami. Zamykają się dobrze ? Na moje oko to przesunięta jest tylko ta uszczelka nad chromem, a drzwi lekko do skorygowania i będzie to wyglądało normalnie. Chyba że ktoś kto to montował spindolił robote.
lukaszooo Opublikowano 15 Listopada 2015 Opublikowano 15 Listopada 2015 Drzwi avant/sedan są takie same,różni się ramka szyby. Listwa z tego co pamiętam jest na wcisk w rant drzwi wiec podejrzewam ze z drugiej strony wystaje za dużo.
banito Opublikowano 8 Grudnia 2015 Autor Opublikowano 8 Grudnia 2015 dzis po pracy smyrne do auta i zobacze jak to wyglada z drugiej strony czy nie sa tam za długie. Wypiąc te listwy to jakas wielka sztuka? Nie chciałbym nic pogiąc lub połamac
Rekomendowane odpowiedzi