A4 AVANT S-line Opublikowano 5 Września 2009 Opublikowano 5 Września 2009 Witam, ja mam uchwyt na telefon tez z prawej strony w standartowym miejscu ale jest on zamontowany na takie cienkie blaszki i wchodzą one w deske przy radiu. Jutro postaram się wrzucić fotke to odrazu ktoś powie mi mniej wiecej jak go zdjąć i odrazu może jakiś zainteresowany się znajdzie bo mi on i tak nie potrzebny.. Pozdr
malik Opublikowano 5 Września 2009 Opublikowano 5 Września 2009 Witam, ja mam uchwyt na telefon tez z prawej strony w standartowym miejscu ale jest on zamontowany na takie cienkie blaszki i wchodzą one w deske przy radiu. Jutro postaram się wrzucić fotke to odrazu ktoś powie mi mniej wiecej jak go zdjąć i odrazu może jakiś zainteresowany się znajdzie bo mi on i tak nie potrzebny.. Pozdr Ten zdejmiesz bez problemu. Musisz wyjąć radio i z boku znajdziesz wtedy trzymające go wkręty. Demontaż to 5 min roboty. Oczywiście potrzebujesz specjalne wyjmaki do radia. Na allegro po 12PLN.
A4 AVANT S-line Opublikowano 5 Września 2009 Opublikowano 5 Września 2009 No to nawet nie wiesz jak sie ciesze, wyjmaki już zamówiłem. Dam znac jak go zdejme to może będzie ktoś zainteresowany. Pozdr.
Rekomendowane odpowiedzi