streetrace Opublikowano 9 Listopada 2015 Opublikowano 9 Listopada 2015 Audi TTS 8J S-tronic 2008-kolor L8L8 Phantom Black-tapicerka skóra/alcantara SP czarna/srebrnaWyposażenie dodatkowe:-Podgrzewane fotele przednie-Isofix fotela pasażera-Pakiet skórzany I-Navi Plus-BOSE-Tempomat-Parking system tył-Grzane lusterka-Alarm fabrycznyPlany - dołożenie bluetooth do navi plusZdjęcia takie na szybko... będzie chwile czasu, to wrzucę jakieś lepsze.
Netfcher Opublikowano 9 Listopada 2015 Opublikowano 9 Listopada 2015 O cie krecę! Niezle autko. Felgi warte grzechu
black4 Opublikowano 9 Listopada 2015 Opublikowano 9 Listopada 2015 Audi TTS 8J S-tronic 2008 -kolor L8L8 Phantom Black -tapicerka skóra/alcantara SP czarna/srebrna Wyposażenie dodatkowe: -Podgrzewane fotele przednie -Isofix fotela pasażera -Pakiet skórzany I -Navi Plus -BOSE -Tempomat -Parking system tył -Grzane lusterka -Alarm fabryczny Plany - dołożenie bluetooth do navi plus Zdjęcia takie na szybko... będzie chwile czasu, to wrzucę jakieś lepsze. Witaj! Piękne autko, gratulacje! Jakieś plany odnośnie modów silnika? Robisz Soft ? Jak wygląda kwestia oleju, nie bierze za dużo? PS. Zabezpiecz sobie ta alcantarę jasną bo za parę miesięcy będzie niebieska od jeansów Pozdrawiam!
streetrace Opublikowano 9 Listopada 2015 Autor Opublikowano 9 Listopada 2015 Mamy Q5 w rodzinie w 2.0 TFSI od nowości... dolewka 1L na 1700kmTutaj narazie nie widzę ubytków... auto ma 51.000km - jednego właściciela od 2008 roku i pełny serwis ASO.Zarzekał się, że raz dolał 1L... myślę, że jest to możliwe, biorąc pod uwagę fakt, że robił poniżej 10.000km rocznie...Co do alcantary... miałem identyczną w S4 - moje jeansy nie farbowały, ale po kilku latach się zmechaciła - musiałem ją ogolić... ale... zabezpiecze - dzięki Co do modów... podobno program diagtronic'a daje ok. 330kucy 420nm i już schodzi do setki ok.4.7sek (seria S-tronic 5.2), ale czy będę robił? Nie wiem...
black4 Opublikowano 9 Listopada 2015 Opublikowano 9 Listopada 2015 Mamy Q5 w rodzinie w 2.0 TFSI od nowości... dolewka 1L na 1700km Tutaj narazie nie widzę ubytków... auto ma 51.000km - jednego właściciela od 2008 roku i pełny serwis ASO. Zarzekał się, że raz dolał 1L... myślę, że jest to możliwe, biorąc pod uwagę fakt, że robił poniżej 10.000km rocznie... Co do alcantary... miałem identyczną w S4 - moje jeansy nie farbowały, ale po kilku latach się zmechaciła - musiałem ją ogolić... ale... zabezpiecze - dzięki Co do modów... podobno program diagtronic'a daje ok. 330kucy 420nm i już schodzi do setki ok.4.7sek (seria S-tronic 5.2), ale czy będę robił? Nie wiem... Witaj, To z Q5 masz wynik bardzo dobry. Jeżeli gość nie kłamał to dolewka w sumie 1 l. na 51 tys. to świetny wynik. Odnośnie czyszczenia i zabezpieczania tapicerki polecam środki ColourLock: http://allegro.pl/colourlock-zestaw-alcantary-czyszczenia-impregnacj-i5349048215.html Ciekawe ile by Twój TTS pokazał w serii na hamowni? Jeśli zdecydujesz się na soft to popytaj też o soft skrzyni S-tronic, Pozdrawiam!
jedrekx Opublikowano 10 Listopada 2015 Opublikowano 10 Listopada 2015 fajna! te tetetki mi się podobają
streetrace Opublikowano 13 Listopada 2015 Autor Opublikowano 13 Listopada 2015 KIlka zdjęć na szybko...
black4 Opublikowano 13 Listopada 2015 Opublikowano 13 Listopada 2015 KIlka zdjęć na szybko... Witaj! Piękna jest Te felgi daj na zimę a na lato wrzuć coś ciekawszego Pozdrawiam!
fanboks Opublikowano 13 Listopada 2015 Opublikowano 13 Listopada 2015 Piękna Ciekawe jakby na rotorach stroiła
liquid8p Opublikowano 13 Grudnia 2015 Opublikowano 13 Grudnia 2015 Pięknie się prezentuje, zastanawiałem się nad tt-tką, ale padło na a5
kudalty66 Opublikowano 24 Grudnia 2015 Opublikowano 24 Grudnia 2015 Michał gratulacje, fajne autko,. ale chyba za młody na takie jestem , hehe
streetrace Opublikowano 25 Grudnia 2015 Autor Opublikowano 25 Grudnia 2015 Za młody? Dlaczego? Chodzi Ci o kryzys wieku średniego?
kudalty66 Opublikowano 27 Grudnia 2015 Opublikowano 27 Grudnia 2015 Za młody? Dlaczego? Chodzi Ci o kryzys wieku średniego? widzisz jak wiesz, jeszcze za młody, pozdrawiam
streetrace Opublikowano 27 Grudnia 2015 Autor Opublikowano 27 Grudnia 2015 Wyznaje zasade, że człowiek jak dożyje 70lat to nie żałuje tego co zrobił, tylko tego, czego nie zrobił
Rekomendowane odpowiedzi