Opublikowano 27 Kwietnia 200917 l ive sobota 9.05 , lub coś na tygodniu po niedzieli ? Panowie ustalacie kiedy chcecie datę spota , ja się dostosuję bo nie zawsze jestem w Tbg a 9.05 bedziesz w TBG ?
Opublikowano 27 Kwietnia 200917 l Autor no teraz na długi weekend, a później gdzieś w okolicy 23 ,bo mam wesele u koleżanki
Opublikowano 2 Maja 200917 l OK ,wiec co do spota niech się inni koledzy wypowiedzą [br]Dopisany: 27 Kwiecień 2009, 18:03_________________________________________________jaka tu cisza a ja mam problem POMOCY dziwna sprawa pojezdzilem sobie dzisiaj troszke autko ladnie pięknie zgasiłem ,wszystko było ok a ze wypadł mi jeszcze wyjazd wiec wsiadam pale ruszam a tu zdziwienie autko niechce jechac straszny muł dopiero od 3tys cos się tam wkreca ale to niejest to,macha w góre niby wszystko ok wezyki i tak dalej ale co ciekawe ,turbo sztanga bardzo ciezko sie porusza nawet reka próbowałem cieżko było czyżby kierownice staneły dęba ??? KAMILO może dasz namiary na tego fachowca od turbo !
Opublikowano 2 Maja 200917 l Siema Daffy ja Ci mogę polecić według mnie najlepszego fachowca od audi i to z naszych okolic - Adam Goński - ze Stalowej Woli. Koleś jest niesamowity ale trzeba trochę do niego poczekać w kolejce. Powodzenia
Opublikowano 2 Maja 200917 l Siema Daffy ja Ci mogę polecić według mnie najlepszego fachowca od audi i to z naszych okolic - Adam Goński - ze Stalowej Woli. Koleś jest niesamowity ale trzeba trochę do niego poczekać w kolejce. Powodzenia ADAM GONSKI - ma warsztat niedaleko CENTRUM kiedys pracowal VW, jak nie o tego kolesia chodzi to mile widziane namiary
Opublikowano 3 Maja 200917 l KAMILO może dasz namiary na tego fachowca od turbo ! Tomasz Gondek Stalowa Wola ul. Brandwicka 67 tel. 0 607 236 136
Opublikowano 3 Maja 200917 l autko zrobione u P. ADAMA smiga jak szlone na dodatek wyszło z pomiarów ze bryka jest po czipie panowie może by spocik zorganizował
Opublikowano 4 Maja 200917 l autko zrobione u P. ADAMA smiga jak szlone na dodatek wyszło z pomiarów ze bryka jest po czipie panowie może by spocik zorganizował to gites co było przyczyną tych wszystkich problemów ? Co do spota to chętnie, 10.5 ?, 17.05 ?
Opublikowano 5 Maja 200917 l przyczyna : turbinka :gwizdanie: 10.05 mi odpowada a 17.05 odpada niestety praca
Opublikowano 6 Maja 200917 l Panowie mam takie pytanko odnosnie VAGa ,sterowniki zainstalowane program VAG 4.9. a problem jest tego typu ze jak już się połacze ze sterownikiem to po kilkunastu sekundach przerywa połaczenie i łaczy ponownie i tak sytuacja się powtarza . Błedy idzie wykasowac najgorzej jest zdiagnonizowac autko podczas jazdy.
Opublikowano 7 Maja 200917 l To co kiedy w końcu robimy tego spota 10.05? Czas cos ustalić :gwizdanie: [br]Dopisany: 07 Maj 2009, 22:13_________________________________________________ Panowie szukam ładnej 1.8T po FL. Najlepiej AJLQ Może pomożecie? No chyba, że jakieś TDI
Opublikowano 8 Maja 200917 l Autor spot w niedzielę 10.05 niedziela godz. 15.00 , stałe miejsce parking Kauflandu
Opublikowano 11 Maja 200917 l Było było 4 autka, pogadaly my i do dom. Myslalem ze jakiegos gryla zorganizujemy ? Moze nastepnym razem :)