Skocz do zawartości
Wyświetl w aplikacji

Lepszy sposób przeglądania. Dowiedz się więcej.

Forum Audi A4 Klub Polska

Aplikacja działająca w trybie pełnoekranowym na ekranie głównym, z powiadomieniami push, odznakami i wieloma innymi funkcjami.

Aby zainstalować tę aplikację na iOS i iPadOS
  1. Stuknij ikonę Udostępnij w Safari
  2. Przewiń menu i stuknij Dodaj do ekranu głównego.
  3. Stuknij Dodaj w prawym górnym rogu.
Aby zainstalować tę aplikację na urządzeniu z systemem Android
  1. Kliknij menu z trzema kropkami (⋮) w prawym górnym rogu przeglądarki.
  2. Kliknij Dodaj do ekranu głównego lub Zainstaluj aplikację.
  3. Potwierdź, klikając Zainstaluj.

Spoty Tarnobrzeskie 2016 sobota godz 15.00

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano
  • Autor

Panowie postaram się pomóc ale właśnie , dlaczego nie założycie nowego tematu w tym dziale co podał Krzychu , dawać już :good::decayed:

Opublikowano

Panowie postaram się pomóc ale właśnie , dlaczego nie założycie nowego tematu w tym dziale co podał Krzychu , dawać już :good::decayed:

tematow z tym problemem jest tyle ze aż głowa boli :kwasny: wszyscy pisza sprawdż to zrób to itd. a to może być tylko pierdoła a ktoś może pomoc bliski i znajomy :) , pytałem dziś w serwisie tak z ciekawosci o nowy n75 niezła cenę mi powiedzieli 400 z hakiem ceny aż tak poszły w gore ,podobno na forum pisali ze kosztuje 170 to jeszcze można zaryzykować i kupić ten zaworek ale 400zł a jak to nie pomoże :confused4: pytanie czemu tylko na nie rozgrzanym silniku autko wpada w tryb awaryjny może przez ten EGR tak sie pier...... :mysli: jak się rozgrzeje to działa prawidłowo i jest ok .

Opublikowano

tak poza tym to zimnego TDI nie mozna ganiac :bicz: 2,5 tyś obr max

Opublikowano

wiem wiem , ale czy to możliwe ze autko wpada w tryb awaryjny tylko dlatego ze jest niedogrzany :mysli:

Opublikowano
  • Autor

wiem wiem , ale czy to możliwe ze autko wpada w tryb awaryjny tylko dlatego ze jest niedogrzany :mysli:

termostat wymień , to może być przyczyną
Opublikowano

termostat wymieniony 120 zł plus płyn to ponad 200 zl :> ,trzyma równo 90 tke :) po kilku kilometrach :good:

Opublikowano
  • Autor

termostat wymieniony 120 zł plus płyn to ponad 200 zl :> ,trzyma równo 90 tke :) po kilku kilometrach :good:

super :good:
Opublikowano

też się ciesze przedtem ledwo 75 łapał :kwasny: . tak sobie mysle może jak jest silnik nierozgrzany to zabardzo mu w palnik daje i dlatego wpada w tryb awaryjny :mysli: możliwe to ??????

Opublikowano
  • Autor

też się ciesze przedtem ledwo 75 łapał :kwasny: . tak sobie mysle może jak jest silnik nierozgrzany to zabardzo mu w palnik daje i dlatego wpada w tryb awaryjny :mysli: możliwe to ??????

a nic wcześniej nie mówiłeś , niedogrzanie silnika dizla to morderstwo dla niego :confused4:
Opublikowano

IVE to mój pierwszy disel wczesniej były same benzyniaki :) wiec niebyło problemu :decayed:

Opublikowano
  • Autor

dobry wieczór sąsiedzi :hi:

Opublikowano

dobry wieczór sąsiedzi :hi:

witaj kolego :cool1:[br]Dopisany: 28 Marzec 2009, 20:23_________________________________________________za tydzień spocik się szykuje :naughty:

Opublikowano
  • Autor

witaj kolego :cool1:[br]Dopisany: 28 Marzec 2009, 20:23_________________________________________________za tydzień spocik się szykuje :naughty:

chyba raczej za 2 tyg :cool1:
Opublikowano

sorry za 2 tyg .... :cool1:[br]Dopisany: 28 Marzec 2009, 20:28_________________________________________________może już będzie tak ciepło że ognicho zrobicie :naughty:

Opublikowano
  • Autor

sorry za 2 tyg .... :cool1:[br]Dopisany: 28 Marzec 2009, 20:28_________________________________________________może już będzie tak ciepło że ognicho zrobicie :naughty:

chyba grylla raczej , co by nie :cool1:

Opublikowano

grilik też fajny :naughty: ja tam lubie :cool1:

Opublikowano

Bry :hi:

siemka :cool1:
Opublikowano

Witam serdecznie :hi:

Przepraszam że przeszkadzam, ale jak zwykle mam kilka spraw :)

Zbieram zamówienia na kolejną turę polarków męskich,

jeżeli ktoś reflektuje to:

>> KLIK <<

Pojawiły się również w ofercie t-shirty dziecięce:

>> KLIK <<

A także damskie koszulki - nowy fason:

>> KLIK <<

Zapraszam również do udziału w ankiecie - wybieramy nowy kolor męskich t-shirtów:

>> KLIK <<

No i przy okazji :) Zbieram fotki na marzec w konkursie na najładniejsze zdjęcie A4 na forum:

>> KLIK <<

Dziękuję za uwagę i pozdrawiam Wszystkich :)

Opublikowano
  • Autor
:hi: , co tam chłopaki, może jakieś małe spotkanko na myjce dzisiaj??