Skocz do zawartości
Wyświetl w aplikacji

Lepszy sposób przeglądania. Dowiedz się więcej.

Forum Audi A4 Klub Polska

Aplikacja działająca w trybie pełnoekranowym na ekranie głównym, z powiadomieniami push, odznakami i wieloma innymi funkcjami.

Aby zainstalować tę aplikację na iOS i iPadOS
  1. Stuknij ikonę Udostępnij w Safari
  2. Przewiń menu i stuknij Dodaj do ekranu głównego.
  3. Stuknij Dodaj w prawym górnym rogu.
Aby zainstalować tę aplikację na urządzeniu z systemem Android
  1. Kliknij menu z trzema kropkami (⋮) w prawym górnym rogu przeglądarki.
  2. Kliknij Dodaj do ekranu głównego lub Zainstaluj aplikację.
  3. Potwierdź, klikając Zainstaluj.

[B5 ABC] GM - A4 2.6 V6 quattro - nowe felgi 17'

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano
  • Autor

ja wyruszam w swiat na nowym kole jak juz sniegow nie bedzie i sol w miare zniknie;:D :gwizdanie:

[br]Dopisany: 16 Styczeń 2009, 22:15_________________________________________________tak jest chyba najrozsądniej :good: można wcześniej ale czy warto :gwizdanie:[br]Dopisany: 16 Styczeń 2009, 22:17_________________________________________________

Marcin to od kiedy sie lansujemy na nopwym felunku :naughty::kox: :kox: :kox:

[br]Dopisany: 16 Styczeń 2009, 22:17_________________________________________________Ja na razie cieszę nimi, ale w garażu a nie na :audi:
Opublikowano

heheh to tak jak ja... moje od jutra beda w ogrzewanym pokoju razem ze dzerzaczkiem Esczworkowym:D i czekaja na ciepla wiosne:D

Opublikowano
  • Autor

eee to widze że na kopiato = ostro :decayed: u Ciebie ze zmianami :notworthy: , gratulacje cały czas obserwuj Twoje metamorfozę :audi:

Opublikowano

a co do lamp to tak jak pisałem pewnie kwestia czasu (troszeczkę wstrzymuje mnie fakt że mam lampy zintegrowane z halogenami, po wymianie zostanę bez halogenów ;( )

eee tam halogeny :> Ja też miałem lampki Boscha, ale te halogeny to mi praktycznie nie były potrzebne :naughty: Chociaż teraz zastanawiam się nad halo w zderzak, ale tylko dlatego że mam wolne kabelki i włącznik na konsoli, pasowałoby go uruchomić :naughty: niestety na to trzeba troszkę kasy... :decayed:topor szkoda że nie masz sprysków w swoim polifcie, bo wtedy byłbym zainteresowany :decayed:

Opublikowano

no poczatkowo chcialem zmienic swoj zderzak poliftowy na zderzak ze spryskami, ale ze projekt ma zakladac zew i wew pakiet S4 to odpuscilem.

Jest zas maly kruczek. Zderzak poliftowy USA mial spryski jak S4-owy (takie wystajace) a to kosztuje w aso 30zl sztuka.

sorry za OT

• 1 miesiąc temu...
Opublikowano

Bardzo ładne :audi:, a do tego :quattro:, więc czego chcieć więcej? :naughty: Nowe koła zrobią robotę. :decayed: Pozdrawiam! :wink4:

Opublikowano

Jeszcze zespolone lampy po II liftingu i będzie :decayed::naughty:. Z tą anteną na bagażniku wygląda jak samochodzik na sterowanie :kox::naughty::tongue4:.

Opublikowano

Widziałem to Audi w niedzielne popołudnie na mieście - jakiś wariat na światłech wysiadł z aparatem i zrobił mi zdjęcie :decayed:

GM teraz tylko lampki poliftowe i bryka kozak będzie :kox:

• 2 miesiące temu...
Opublikowano
  • Autor

Widziałem to Audi w niedzielne popołudnie na mieście - jakiś wariat na światłech wysiadł z aparatem i zrobił mi zdjęcie :decayed:

2whpgcm.jpg:decayed:

Opublikowano

Bardzo ładna Audiczka :good:

Opublikowano

2whpgcm.jpg:decayed:

Skąd ja to znam :mysli: Chyba gdzieś tam byłem w okolicy :decayed:

Opublikowano

tak lampiony poliftowe:) jeszcze tylko:)

• 8 miesięcy temu...
Opublikowano
  • Autor

.....troche bieli dla kontrastu :polew:

72ai41.jpgnwx1k6.jpg

300ebma.jpg

Opublikowano

Autko kozak :naughty: silnik taki sam jak u mnie :> z zewnątrz tez wyglada jak moja :cool1:

Gdzie kupiles dekielki na te zimowe fele??Bo mam ori 16" i wchodza takie same a na allegro ich spotkac nie moge albo tez zle szukam

Opublikowano
  • Autor

Autko kozak :naughty:

dzięki :notworthy:

Gdzie kupiles dekielki na te zimowe fele??Bo mam ori 16" i wchodza takie same a na allegro ich spotkac nie moge albo tez zle szukam

upolowałem je na allegro, jest tego sporo, tylko kwestja odpowiedniej średnicy

Pozdrawiam

• 2 miesiące temu...
Opublikowano
  • Autor

Marcinku a kiedy fotki z sesji wiosennej autka :gwizdanie:

:decayed: rozmawiałem juz z Sławkiem, podłączę się pod Waszą nocną :wink4: ( podobno takowa ma być )

• 1 miesiąc temu...
Opublikowano

Gratuluje pięknej CCCO :) Moja jest bliźniaczo podobno :cool1: Aktualnie na takiej samej feldze stoi i trzeba przyznać że efekt jest :good: Małe pytanko odnośnie sreberka wokół gałki zmiany biegów, jak o się prezentuje na żywo, i wygląda po jakimś czasie ?? Z allegro? :mysli:

Opublikowano

GM założyłeś już lampiony ? :naughty:

Opublikowano
  • Autor

GM założyłeś już lampiony ? :naughty:

:embarrassed::no: - brak czasu ;(