tomikfr Opublikowano 18 Listopada 2015 Opublikowano 18 Listopada 2015 (edytowane) Witam, czy ktoś się orientuje gdzie znajduje się "Czujnik neutralnego położenia skrzyni biegów". Nie mogę go zlokalizować. VCDS pokazuje ten błąd 10092. 2.0 TDI CAG A może ktoś poratuje schematem z elsy... Czujnik neutralnego położenia skrzyni biegów - potrzebny do działania systemu start/stop... Edytowane 15 Listopada 2015 przez tomikfr
tomikfr Opublikowano 19 Listopada 2015 Autor Opublikowano 19 Listopada 2015 Super dziękuję za powyższe. Mam taki błąd na zegarach Jedno jest pewne system nie działa a VCDS pokazuje poniższy błąd. W kanale okazał się pewien kwiatek. Kiedyś, ktoś grzebał przy wtyczce i ciekawe po co i dlaczego. Może wtyczka nie taka lub źle podłączona... Gniazdo ułamane wtyczka ma inne kabelki z instalacji wychodzą inne Masz może schemat, które kolory kabli powinny być na swoim miejscu? będę wdzięczny.....
wrclaguna Opublikowano 19 Listopada 2015 Opublikowano 19 Listopada 2015 G604 1. czerwono/filoletowy 2.biało/zielony 3.czarno/brazowy
tomikfr Opublikowano 19 Listopada 2015 Autor Opublikowano 19 Listopada 2015 (edytowane) Schemat podrzucę jutro ;-)Ok,czekam... G604 1. czerwono/filoletowy 2.biało/zielony 3.czarno/brazowy Ja mam zupełnie inna kolorystykę okablowania. Oceń czy jest ok? Edytowane 19 Listopada 2015 przez tomikfr
Bromchit Opublikowano 19 Listopada 2015 Opublikowano 19 Listopada 2015 Podaj rocznik auta, może będzie łatwiej
szuwx Opublikowano 19 Listopada 2015 Opublikowano 19 Listopada 2015 Tym że nie działa start stop bym się nie przejmował, ja u siebie wyłączyłem to dziadostwo. najbardziej wkurzajacy system jak dla mnie. Wysłane z mojego D6633 przy użyciu Tapatalka
tomikfr Opublikowano 19 Listopada 2015 Autor Opublikowano 19 Listopada 2015 Podaj rocznik auta, może będzie łatwiej 2010 czerwiec Tym że nie działa start stop bym się nie przejmował, ja u siebie wyłączyłem to dziadostwo. najbardziej wkurzajacy system jak dla mnie. Wysłane z mojego D6633 przy użyciu Tapatalka Masz rację, system jest do bani, ale nie lubię jak mi jakieś błędy wyświetla...
tomikfr Opublikowano 21 Listopada 2015 Autor Opublikowano 21 Listopada 2015 (edytowane) Dziękuję za schemat... Szacun Po zamianie kabli błąd na zagarach zgasł... Edytowane 21 Listopada 2015 przez tomikfr
Rekomendowane odpowiedzi