zapamietajnick Opublikowano 18 Listopada 2015 Opublikowano 18 Listopada 2015 (edytowane) Witam was serdecznie. Chce zdjąć przedni grill (ten w masce). Widzialem tam sporo zaczepów ale nie chce nic zepsuć gdy będę sie tym szarpal. Napisałby mi ktoś od czego zaczynać, czy sa jakies śróbki itd. dzieki z gory. czekam na odpowiedzi Szukałem wszędzie takiego poradnika i nic nie znalazlem. Gdyby jednak cos bylo to czekam na linki Edytowane 18 Listopada 2015 przez zapamietajnick
Kazek 1.9 Opublikowano 18 Listopada 2015 Opublikowano 18 Listopada 2015 Masz kolego na zaczepach ten gril od wewnątrz patrz i normalnie go wyciagaj
MichałA4 Opublikowano 18 Listopada 2015 Opublikowano 18 Listopada 2015 Witam was serdecznie. Chce zdjąć przedni grill (ten w masce). Widzialem tam sporo zaczepów ale nie chce nic zepsuć gdy będę sie tym szarpal. Napisałby mi ktoś od czego zaczynać, czy sa jakies śróbki itd. dzieki z gory. czekam na odpowiedzi Szukałem wszędzie takiego poradnika i nic nie znalazlem. Gdyby jednak cos bylo to czekam na linki Siemanko kolego było już trochę o tym i sprawa jest bardzo prosta podważ sobie te zaczepy np od dołu i wypchnij grill ręką wyjdzie bez problemu, śrubek tam żadnych nie ma, zaczepy też tak łatwo nie pękają więc spokojnie to ogarniesz więc do dzieła !!! a i powodzenia
zapamietajnick Opublikowano 18 Listopada 2015 Autor Opublikowano 18 Listopada 2015 Dzięki wielkie. Dzisiaj się będę z tym bawił !
Rekomendowane odpowiedzi