dawid_92 Opublikowano 18 Listopada 2015 Opublikowano 18 Listopada 2015 Panowie mam problem. Wąż odmy nie wyglądał zbyt dobrze, był po parciały od dołu więc mechanik znajomy mi go wymienił . Po niedługim czasie zauważyłem że cieknie mi z miejsca zaznaczonego na zdjęciu w czerwonym kółku. Dokręcony jest mocno. Podobno w podróbach tak jest. co można z tym zrobić? ktoś miał podobny problem i go rozwiązał ? Ktoś mi powiedział żeby przed włożeniem tej rury owinąć ''bolec'' taśmą do rur tą miękką. Co polecacie ?
karaluch8 Opublikowano 18 Listopada 2015 Opublikowano 18 Listopada 2015 Ja taśmą teflonową owinąłem i na to wąż założyłem. Trzyma
dawid_92 Opublikowano 18 Listopada 2015 Autor Opublikowano 18 Listopada 2015 właśnie wczoraj zakupiłem tą tasiemkę białą jak polecali tylko jeszcze nie robiłem ) a dużo ją owijałeś ? ;P
karaluch8 Opublikowano 19 Listopada 2015 Opublikowano 19 Listopada 2015 właśnie wczoraj zakupiłem tą tasiemkę białą jak polecali tylko jeszcze nie robiłem ) a dużo ją owijałeś ? ;P Tyle by wąż wszedł w miarę ciasno, żeby opaska miała za co zacisnąć.
dawid_92 Opublikowano 20 Listopada 2015 Autor Opublikowano 20 Listopada 2015 problem chyba rozwiązany, wczoraj to zrobiłem, dziś mam sucho ;P post do zamknięcia
Janusz Łachacz Opublikowano 18 Grudnia 2015 Opublikowano 18 Grudnia 2015 U mnie tez puszcza z tej odmy. jutro nawijam taśmę oby pomogło.
Rekomendowane odpowiedzi