Tezeusz30 Opublikowano 20 Listopada 2015 Opublikowano 20 Listopada 2015 Blokada Mechanizmu Różnicowego (EDS)Panowie ktoś mi odradza kupno a4 b8 po lifcie z tym systemem twierdząc, ze to tykająca bomba, dodatkowo bardzo kosztowna w naprawie.To prawda ???
Marcin6 Opublikowano 23 Listopada 2015 Opublikowano 23 Listopada 2015 Dlaczego niby miałaby kosztowna i w ogóle, awaryjna? To jest elektroniczna blokada, nie ma tam żadnych mechanicznych blokad, to coś podobnego do ABSu (tylko inaczej działa)... co tam się ma psuć...
krzysiekml Opublikowano 23 Listopada 2015 Opublikowano 23 Listopada 2015 EDS od modelu b6 to standard
Dev Opublikowano 23 Listopada 2015 Opublikowano 23 Listopada 2015 Blokada Mechanizmu Różnicowego (EDS) Panowie ktoś mi odradza kupno a4 b8 po lifcie z tym systemem twierdząc, ze to tykająca bomba, dodatkowo bardzo kosztowna w naprawie. To prawda ??? tyle powiem to jest układ który nigdy sie nie psuje
Tezeusz30 Opublikowano 23 Listopada 2015 Autor Opublikowano 23 Listopada 2015 no wiecie co... a ja tyle fur przez to odrzuciłem, poinformował mnie o tym lakiernik pracujący w Niemczech w zakładzie który robi autka po stłuczkach dla ubezpieczalni, m.inn mi coś tam szuka i dogrywa tematy...gdy coś wynalazłem odradzal mi te właśnie z tym systemem w opcjach, ale coś mi nie pasowało poniewaz nigdy o tym nie słyszałem. przecież czytam...czytam Was Panowie i nic takiego tutaj nie słyszałem, a już na pewno nie o nagminnych przypadkach..nie miałem czasu tego potwierdzić u Was...dzięki "Lakiernik" fajny chłopak i uczynny ale czasem....
Marcin6 Opublikowano 23 Listopada 2015 Opublikowano 23 Listopada 2015 (edytowane) .gdy coś wynalazłem odradzal mi te właśnie z tym systemem w opcjach czyli żadnej audi byś nie kupił... przynajmniej z quattro Edytowane 23 Listopada 2015 przez Marcin6
Tezeusz30 Opublikowano 23 Listopada 2015 Autor Opublikowano 23 Listopada 2015 niektóre miały inne nie, mowie o napędzie na jedna ośkę
Marcin6 Opublikowano 24 Listopada 2015 Opublikowano 24 Listopada 2015 Pytanie czy na pewno o EDS chodziło Może o CVT mówiliście
Tezeusz30 Opublikowano 24 Listopada 2015 Autor Opublikowano 24 Listopada 2015 Bankowo Pytanie czy na pewno o EDS chodziło Może o CVT mówiliście Bankowo o EDS -ie
Dev Opublikowano 24 Listopada 2015 Opublikowano 24 Listopada 2015 Gosc musial miec nierowno pod deklem
Rekomendowane odpowiedzi