Magicbattle Opublikowano 1 Lutego 2018 Opublikowano 1 Lutego 2018 sebidi jak wyglada sprawa podlaczenia pod ten zestaw kamerki cofania pod co sie wpiac?
thomas1986swdn Opublikowano 20 Marca 2019 Opublikowano 20 Marca 2019 Witam Sebastianie czy jest możliwość wrzucenia jeszcze raz fotki ze schematem tego kabelka ? bo coś nie mogę go otworzyć lub wysłanie go na moją pocztę . [email protected] dziękuję i pozdrawiam.
pawlak905 Opublikowano 29 Marca 2019 Opublikowano 29 Marca 2019 A ja tak sobie myślałem i wymyśliłem że może dało by radę podłączyć telefon z andkiem pod radio w ten sposób ale przez hdmi>scart. Bo teoretycznie miało by to prawo działać bo przejściówka zmienia sygnał cyfrowy na analogowy i analogicznie podłączyć piny idące już za przejściówka pod to 10pin gniazdko i wtedy teoretycznie powinien wyświetlać się obraz i w głośnikach być dźwięk z telefonu. Co o tym sądzicie?
arasss1979 Opublikowano 10 Marca 2023 Opublikowano 10 Marca 2023 (edytowane) co dalej czytam i niewiem jak zrobic tv i kamerke cofania razem Edytowane 10 Marca 2023 przez arasss1979
noobplayerpl Opublikowano 16 Listopada 2023 Opublikowano 16 Listopada 2023 Czy mógłby ktoś bardziej rozrysować ten schemat z pinoutem dodatkowo jak zmasować wszystko żeby działało bo tak naprawdę tylko czerwony kolor mam jak uruchamiam dekoder No to kolorowe zamazania są
Rekomendowane odpowiedzi