cabanmat Opublikowano 22 Listopada 2015 Opublikowano 22 Listopada 2015 (edytowane) Witam Czeka mnie wymiana drążków kierowniczych, ponieważ przy prędkościach 120km/h i więcej czuć delikatne bicie na kierownicy. Podjechałem do fachmana, pozaglądał, i powiedział że do robienia są drążki. Nie wiem tylko czy kupować całe drążki (drążek+końcówka) czy same końcówki. Myślę, że można wymienić całość skoro po wymianie trzeba udać się na geometrię. Oryginał odpada bo za całość (drążek+końcówka) na obie strony nabiło mi ponad 900zł. W zamienniku zamknę się w 200zł za całość, jaką firmę/markę wybrać ? Lemforder będzie najlepszym wyborem w zamienniku ? Gdzie Lemforder produkuje drążki ? Pozdrawiam, Edytowane 22 Listopada 2015 przez cabanmat
dzik Opublikowano 26 Listopada 2015 Opublikowano 26 Listopada 2015 dobrze wybrałeś Mateusz lemfordera. Pofruwa.
jacek70 Opublikowano 26 Listopada 2015 Opublikowano 26 Listopada 2015 Zakładaj Lema i będziesz miał spokój.
cabanmat Opublikowano 30 Listopada 2015 Autor Opublikowano 30 Listopada 2015 (edytowane) U mnie poleciał zestaw LEMFÖRDER Made in Brazil Edytowane 30 Listopada 2015 przez cabanmat
pyra111 Opublikowano 1 Grudnia 2015 Opublikowano 1 Grudnia 2015 A gdzie kupujesz kolego? Bo też bym był zainteresowany
Rekomendowane odpowiedzi