o.s.t.r Opublikowano 25 Listopada 2015 Opublikowano 25 Listopada 2015 (edytowane) Witam wszystkich.... w mojej audi odkad kupiłem pojawił sie problem coraz czesciej to sie dzieje,a wiec podczas jazdy przygasaja oswitlenie wnetrza tak na 5 sek a czasami mrygnie tylko(licznik,podswietlenie przycisków,klimatronik wyłacza,oraz swiatła gługie,oraz jak chodza wycieraczki w tym samym czasie tez staja;/)dobrze ze krótkie nie gasna bo totalna lipa by była...czy moze miał ktoś taki problem w swojej audi to audi a4 b6 2001 1.9 tdi...pozdrawiam Edytowane 25 Listopada 2015 przez o.s.t.r
Lukasz_mk2 Opublikowano 25 Listopada 2015 Opublikowano 25 Listopada 2015 Kolego podłącz auto pod vaga i podaj błędy jakie występują, z tego co piszesz to wszystko wskazuje na moduł komfort lub mce. Generalnie to trzeba szukać wody w aucie. Pozdrawiam, Łukasz
o.s.t.r Opublikowano 26 Listopada 2015 Autor Opublikowano 26 Listopada 2015 witajcie jak kupiłem woda zbierała sie od strony kierowcy ale naprawiłem to zle był zamontowany komputer pod szyba i woda leciała do srodka ;/ale juz jest sucho mogło to cos zalać ?
GreGoriO Opublikowano 26 Listopada 2015 Opublikowano 26 Listopada 2015 mogło ci zalać właśnie MCE który jest pod otworem z podszybia. zacznij od VAGa i odczytaj błędy zdejmij osłonę kierownicy/półkę pod kierownicą i wyjmij moduł, to tylko 3 śrubki. sam moduł też możesz wyjąć łatwo i rozebrać wtedy oględziny dużo powiedzą. znajdziesz na nim numer i będziesz wiedział co i jak
Rekomendowane odpowiedzi