piciuok Opublikowano 27 Listopada 2015 Opublikowano 27 Listopada 2015 Witam serdecznie, Próbowałem dzisiaj zdemontować zderzak tylni. Odkręciłem 3 na 4 śruby, bo jednej nie było no i cisnę go w prawo, lewo, w dół, do środka nic, ani drgnie. Udzielicie jakiś wskazówek gdzie on jeszcze się trzyma? Dodam że mam hak - ma to jakiś wpływ?
Kolo91 Opublikowano 30 Listopada 2015 Opublikowano 30 Listopada 2015 Trzeba go ze ślizgów wyjąć i będzie luźny jak śruby odkręcone
piciuok Opublikowano 1 Grudnia 2015 Autor Opublikowano 1 Grudnia 2015 Powiedz mi jak, bo mam poodkręcane wszystko, z lewej strony coś tam spadło z takich VVVV ząbków - domyślam się że o to chodzi, ale z prawej nie ma szans. Prędzej połamie wszystko. Całość jest jak przykręcona. Możliwe że ktoś kiedyś grzebał i zrobił to na stałe? Samo spasowanie elementu tylko z prawej jest ok, z lewej jest delikatnie do środka, ku przodowi auta.
Trzesio Opublikowano 2 Grudnia 2015 Opublikowano 2 Grudnia 2015 z prawej powinien być jeszcze zabezpieczony na takiej blaszce, zobacz od strony koła prawie na samej górze zderzaka, potem dopiero ciśnij ze ślizgów
Rekomendowane odpowiedzi