Skocz do zawartości
Wyświetl w aplikacji

Lepszy sposób przeglądania. Dowiedz się więcej.

Forum Audi A4 Klub Polska

Aplikacja działająca w trybie pełnoekranowym na ekranie głównym, z powiadomieniami push, odznakami i wieloma innymi funkcjami.

Aby zainstalować tę aplikację na iOS i iPadOS
  1. Stuknij ikonę Udostępnij w Safari
  2. Przewiń menu i stuknij Dodaj do ekranu głównego.
  3. Stuknij Dodaj w prawym górnym rogu.
Aby zainstalować tę aplikację na urządzeniu z systemem Android
  1. Kliknij menu z trzema kropkami (⋮) w prawym górnym rogu przeglądarki.
  2. Kliknij Dodaj do ekranu głównego lub Zainstaluj aplikację.
  3. Potwierdź, klikając Zainstaluj.

A4 B7 Quattro 2.0 TFSI przelot

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam, Panowie jest ktoś z Was kto posiada pełny przelot z kwasówki w tym silniku ? Na wiosnę chciałbym zmienić u siebie wydech i zastanawiam się głęboko nad wydechem przelotowym.

Opublikowano

Uderzaj do arek_cccp

Ja póki co mam tylko downpipe, ale na wiosnę też planuje zrobić cały wydech możemy się zgadać i negocjować lepszą cenę w GT-Performance;)

Opublikowano

To ja bym sie podłączył do was ale pod inne średnice, i ja chce dać w sumie 5 tłumików, 2 końcowe już mam, potrzebował bym dac jeden jak największy koło skrzyni, i dwa środkowe

Opublikowano

To ja bym sie podłączył do was ale pod inne średnice, i ja chce dać w sumie 5 tłumików, 2 końcowe już mam, potrzebował bym dac jeden jak największy koło skrzyni, i dwa środkowe

Ja robię tylko na dwóch końcowych, zastanawiam się jeszcze nad końcówkami czy iść w podwójne czy zostać przy pojedynczych...

Opublikowano

To rób jak uważasz, ja wole mieć ciszę w aucie.

Opublikowano

Ja mam przelot u siebie ;) Grzesiek z GTPerformance słynie z robienia cichych przelotowych układów także polecam. W środku jest przy spokojnej jeździe jak na serii przy bucie w okolicach 3tyś jest najgłośniej powyżej jest też cichutko a na zewnątrz dźwięk bajka, rasowy i każdy się ogląda hehe. Muszę nagrać coś w lepszej jakości bo ten filmik, który mam to w ogóle nie oddaje tego co jest w rzeczywistości.

co do końcówek ja bym dał pojedyńcze jakieś większe a kształt to kwestia gustu. Podwójne to mi się kojarzą z jakimiś bmw m albo skami i szczerze nie wyglądają jakoś dobrze ;).

btw jesteś z małopolski to możesz podbić posłuchasz jak to brzmi w środku jak i na zewnątrz :).

Edytowane przez arek_cccp

Opublikowano

W takim razie czekam na filmik :wink:

Opublikowano

To ja też się dołączę do wydechu jakbyście robili na wiosnę :)

Opublikowano

Ja to chce robić już po nowym roku

Opublikowano

jakie tłumiki polecacie ?? obecnie mam serie z wywalonym katem na 3 tłumikach. Mam wrażenie że te tłumiki już dawno nie spełniają swojej funkcji.

Opublikowano

Nagram coś najwcześniej dopiero pewnie w nowym roku początek lub może na święta się uda odebrać padlinę, bo auto jest u gregora10 na grube mody i trzeba cierpliwie czekać.. ;)

Opublikowano

Nagram coś najwcześniej dopiero pewnie w nowym roku początek lub może na święta się uda odebrać padlinę, bo auto jest u gregora10 na grube mody i trzeba cierpliwie czekać.. ;)

A to twoją fure ogladałem :) Będzie szatan z tego co Grzesiek mówił :naughty:

Opublikowano
  • Autor

arek_cccp myślę że to dobry pomysł by posłuchać Twojego autka na żywo :) Widzę że zainteresowanie przelotem duże ;)

• 2 miesiące temu...
Opublikowano

Nie widzę problemu, wal na pw jak coś. ;)

Dla zainteresowanych, tak gada przelot 2.75'' robiony w GTP

• 2 lata później...
Opublikowano

witam 

Chciałbym polepszyć delikatnie dźwięk w swoim a4 b7 2.0 tfsi. Wydech mam seryjny. Teraz pytanie: Co zrobić, żeby samochód delikatnie mruczał, a przy tym nie było za głośno w samochodzie. Nie chodzi mi tu o dźwięk rodem z szybkich i wściekłych. Downpipe czy może przelot? Powiedzmy, że dźwięk podobny do tego: