icemerc Opublikowano 1 Grudnia 2015 Opublikowano 1 Grudnia 2015 (edytowane) Witam. szperałem po przewodnikach i nie znalazłem odpowiedzi, jaki rodzaj żarówki siedzi w halogenach przeciwmgielnych po 2 lifcie w A4 B5 ? Bedę wdzięczny za info bo musze wymienić komplet. Dziekuje Edytowane 1 Grudnia 2015 przez icemerc
prezesik18 Opublikowano 1 Grudnia 2015 Opublikowano 1 Grudnia 2015 No przecież kolega napisał że H7. Taką masz w halogenach, w soczewce świateł mijania oraz do świateł drogowych.
icemerc Opublikowano 1 Grudnia 2015 Autor Opublikowano 1 Grudnia 2015 ok dzieki, zle sie zrozumielismy a jeszcze zapytam jak sie do nich dobrac?? trzeba cały halogen wymontować?
prezesik18 Opublikowano 2 Grudnia 2015 Opublikowano 2 Grudnia 2015 Nie wiem jak w oryginale w polifcie się wyjmuję halogen, czy można wyjąć kratkę a halogen z małą obramówką zostają. Wyjmij wtedy wtyczkę od obudowy halogenu, tył obudowy halogenu zdejmuję się przekręcając go i wysuwając do tyłu. Następnie zdjąć z żarówki wtyczkę, a żarówkę żeby wyjąć to ma takie same zabezpieczenia jak żarówka w lampie. Nie jest to trudne, poradzisz sobie.
Rekomendowane odpowiedzi