czarli1 Opublikowano 4 Grudnia 2015 Opublikowano 4 Grudnia 2015 Czy ktoś wie czy można zamontować tylną kratkę nawiewu powietrza,obecnie mam schowek
Hohe Opublikowano 4 Grudnia 2015 Opublikowano 4 Grudnia 2015 Można, trzeba zmienić klime na 3 strefową.
wrclaguna Opublikowano 4 Grudnia 2015 Opublikowano 4 Grudnia 2015 Czy ktoś wie czy można zamontować tylną kratkę nawiewu powietrza,obecnie mam schowek A nie lepiej miec schowek ? zamiast bez uzytecznej kratki Jakby co to masz opis : – Wyjąć ostrożnie matę wyłożeniową z wypustek mocujących . - Umieścić hak w dolnych otworach w schowku, wsuwając jednocześnie wyjmakiem w szczelinę pomiędzy schowkiem a konsolą środkową. – Odblokować dookoła schowek i wyjąć go. Nawiew posiada po obu stronach otwór do zawieszania haka . – Wyjąć ostrożnie nawiew 1 na przemian po obu stronach za pomocą wyjmaka z otworu montażowego. – Wersja wyposażenia z oświetleniem: odłączyć elektryczne złącze wtykowe. – Podczas wsuwania nawiewu w konsolę środkową zwrócić uwagę, aby prowadnica powietrza prawidłowo się zagłębiła.
Hohe Opublikowano 4 Grudnia 2015 Opublikowano 4 Grudnia 2015 Myślałem, że koledze chodzi o to, żeby dmuchało a nie imitowało.
czarli1 Opublikowano 4 Grudnia 2015 Autor Opublikowano 4 Grudnia 2015 Chodziło mi o to czy po zdjęciu środkowej konsoli jest zaślepiony tunel dolotowy.Myślałem założenie kratki załatwi sprawę,ale widzę że chyba było by to za proste żeby mogło być prawdziwe.
wrclaguna Opublikowano 4 Grudnia 2015 Opublikowano 4 Grudnia 2015 Duzo osob robiło juz tego MODA http://a4-klub.pl/index.php?/topic/226423-klimatyzacja-3-strefowa-czy-da-rade-zrobic/#entry2811347
Rekomendowane odpowiedzi