ks1954 Opublikowano 29 Sierpnia 2010 Opublikowano 29 Sierpnia 2010 Witam. Jak wyjąć klamkę z plastiku? Wymieniałem sprężynkę, ale nie widziałem zaczepów, o których było we wcześniejszym poście. Oś klamki ma luz w punktach współpracy z plastikiem.
andriu23 Opublikowano 2 Września 2010 Opublikowano 2 Września 2010 Żeby wyjąć klamkę musisz wypchnąć sworzeń na którym się trzyma, ja też maiłem taki luz, podłożyłem podkładkę, zrobiłem sprężynkę i jest P.S. ale zdjęcia "dreamweb" się przydały, bo wcześniej nie miałem zapału, rok jeździłem z dzwoniącą klamką
slepy Opublikowano 2 Września 2010 Opublikowano 2 Września 2010 no ja tez dzisiaj ogranąłem klameczkę, sprężynka była ukruszona, wymieniłem na całą i jest malinka
dreamweb Opublikowano 8 Września 2010 Opublikowano 8 Września 2010 W dziale zrób to sam jest odpowiedni temat i tam można się zapisywać na sprężynkę. W dziale sprzedaż nie mogłem - bo trzeba mieć 30 postów, a ja nie miałem tyle. Teraz sprężynki się skończyły i czekamy na więcej chętnych żeby je dorobić
marjon Opublikowano 27 Lutego 2011 Opublikowano 27 Lutego 2011 napisal ktos ze od audi 80 bedzie pasowac sprezynka. ale czy w tylnych drzwiach jest taka sama co z przodu?? i jak sie reguluje naciag linki do zamka??
Rekomendowane odpowiedzi