michałswd Opublikowano 5 Grudnia 2015 Opublikowano 5 Grudnia 2015 (edytowane) Hi na wstępie zaznacze że przesledziłem wątek z montażem kierownic na forum odpowiedzi jednak nie znalazłem a temat jest zablokowany Jakis czas temu przypadkowo nabyłem tą kierownice w dobrych $ lecz bez multi i teraz chciałbym dołożyć sterowanie z poziomu kierownicy Potrzebuje nr części : -do przycisków sterowania lub inf z jakiej innej kiery mozna je przełożyć - instalacja do podłaczenia multi - inne rzeczy o której zapomniałem żeby uruchomić multi a sterownik u siebie mam w wersji hightline Jęśli ktoś posiada ww rzeczy do odpalenia sterowania Prosze o PW Dzięki za pomoc Edytowane 5 Grudnia 2015 przez michałswd
H4mm3R Opublikowano 6 Grudnia 2015 Opublikowano 6 Grudnia 2015 Najprościej to kup inną kiere z multi i przełóż przyciski z wiązką, bo kupienie samych przycisków jest bardzo ciężkie, a z innego modelu kierownicy nie pasuje.
TOM3K Opublikowano 6 Grudnia 2015 Opublikowano 6 Grudnia 2015 Etka wyszczególnia numery przycisków:) 8J0951527 - Przyciski 8J0419689A - pierścień prowadzący 8J0419673D - Nakładka WHT001497 - śruba imbusowa (typu kombi)
Rekomendowane odpowiedzi